U bent vast wel bekend met de “eerste drie maanden 10 euro voor elk pakket” aanbieding via Tele2. Maar het wordt nog interessanter met maar liefst vijf maanden gratis HBO bij een combinatie van Internet en Televisie, of Internet met Bellen en Televisie. Daarmee heeft u een korting van 15 euro per maand.

Zelfs wanneer u de naam HBO niet kent bent u vast bekend met de films er series van dit kanaal. Net als Film1 is HBO een betaalzender die u zonder reclames kunt bekijken. Via HBO krijgt u een premium aanbod van topfilms, de nieuwste series en exclusieve specials. Via HBO2 wordt u verwend met dramaseries, mysteries en romantische producties. Ga naar HBO3 voor een flinke dosis actie en spanning. U kunt al deze zenders in HD kwaliteit bekijken.

Bij Tele2 kunt u kiezen uit DSL en glasvezelverbinding. Via de koperdraad van DSL kunt u kiezen uit snelheden van maximaal 20, 50 en 100 Mb/s. Deze pakketten kunt u vinden onder de titels Light, Basis en Extra. Bij een DSL verbinding is de maximale snelheid afhankelijk van de afstand tussen de wijkcentrale en uw woning. Hoe korter de afstand, hoe hoger de maximale snelheid.

Bij glasvezel kunt u kiezen voor snelheden van 50 en 100 Mb/s. Hierbij is de snelheid altijd gelijk ongeacht waar u woont. Bij een glasvezelverbinding is de snelheid van zenden en sturen identiek. Het is nog niet in heel Nederland mogelijk gebruik te maken van glasvezel, voer een controle uit via Tele2 en u ziet direct uit welke pakketten u kunt kiezen.

Ook interesse in de beste internet, televisie en telefonie pakketten met als tijdelijke bonus het aanbod van HBO gratis voor maar liefst vijf maanden? Ga dan snel naar de website van Tele2 voor het volledige aanbod.