Mobiele klanten van KPN kunnen momenteel gebruik maken van een heel interessant aanbod voor een KPN Alles-in-1 pakket met Internet, Telefonie en Televisie. Als u reeds gebruik maakt van mobiele telefonie maar nog niet van de vaste diensten is dit de ideale gelegenheid om over te stappen. U krijgt tijdelijk gratis FOX Sport Eredivisie bij elk All-in-1 pakket of kies voor een andere betaalzender. Daarnaast kunt u ook veel voordelen behalen op uw mobiel abonnement. Het enige wat je nodig hebt om in aanmerking te komen voor deze tijdelijke aanbieding is een mobiel abonnement van de KPN.

Wat krijgt u bij een Alles-in-1 abonnement?

  • U kunt een gratis televisiezender kiezen waaronder FOX Sports Eredivisie, de bekende zender HBO, het Plus Pakket of een Kids Pakket
  • Uw databundel, aantal belminuten en SMS tegoed wordt verdubbeld
  • U kunt uw databundel delen met gezinsleden
  • U mag tien Nederlandse KPN nummers voortaan gratis bellen
  • U krijgt 5 euro korting op uw huidige abonnement

Als u toch kunt of wilt overstappen en gebruik wilt maken van een Alles-in-1 pakket van KPN is dit het uitgelezen moment om de beslissing te maken. Niet alleen kunt u gratis sport of films kijken, uw mobiele abonnement krijgt ook direct een enorme upgrade. Verder is een Alles-in-1 pakket van de KPN gewoon een goede combinatie van snel internet, een uitgebreid aanbod aan televisiezenders, waarvan vele in HD beeldkwaliteit, en ook nog eens vaste telefonie.

Zo krijgt u gratis FOX Sports Eredivisie
Ga naar de website van KPN met de diverse Alles-in-1 pakketten. Geef aan dat u reeds klant bent bij KPN. Voer uw postcode in om te controleren welke diensten beschikbaar zijn op uw adres (bijvoorbeeld glasvezel). U ziet dan direct alle pakketten die beschikbaar zijn op uw adres met de speciale aanbieding voor KPN klanten. Maak er gebruik van zolang deze actie loopt!

Meer informatie op de KPN website