5 nieuwste aanbiedingen


Provider Pakket Prijs Snelheid
TV & Internet € 19,95 100 Mb/s
Internet Extra snelheid en Televisie Light € 36,00 100 Mb/s
Internet Basis en Televisie Light € 34,00 60 Mb/s
Internet & Bellen € 30,00 50 Mb/s
Internet Light, Zorgeloos Bellen en TV Light € 34,00 20 Mb/s

Laatste nieuwsberichten

Gratis JBL Speaker cadeau bij Tele2

Wie nu overstap naar Tele2 ontvangt nu tijdelijk een gratis JBL Clip3 t.w.v. € 59,99 cadeau. De JBL Clip3 is een draagbare en waterbestendige Bluetooth luidspreker met een krachtig geluid.

Prijsverhogingen van providers deze zomer

Bijna traditioneel zijn de zomermaanden het moment dat providers hun tarieven aanpassen. Helaas voor de consument zijn dit vrijwel altijd prijsverhogingen in plaats van dat er lagere prijzen doorgevoerd worden. Omdat dit een trend is die zo’n beetje alle providers in deze periode betreft, zit er vaak vrij weinig op dan meer betalen. Gelukkig hoeft dit niet zonder slag of stoot, want het kan lonen om verschillende aanbiedingen en mogelijkheden naast elkaar te leggen.

Drie maanden lang korting bij Telfort

Wie overstapt naar Telfort ontvangt nu de eerste drie maanden korting, waardoor het maandtarief voor een Internet+TV pakket slechts 30 Euro per maand bedraagt. Wie overstapt naar een Alles-in-1 pakket van Telfort krijgt zelfs nog meer korting.

Phishing mail Ziggo in omloop

Let op: mocht u een email van Ziggo ontvangen met een aanbieding, ongeacht of u al een bestaande klant bent of niet, bestaat de kans dat dit een zogenaamde phishing mail is, waarbij internetcriminelen financiële gegevens van u proberen te ontfutselen.

Nu alle Telfort pakketten met korting en combivoordeel

Telfort, de internetprovider die hun diensten via het netwerk van KPN aanbiedt, is al vele jaren in Nederland als provider actief. Momenteel bieden zij nieuwe klanten een voordeel dat fors kan oplopen. Op pakketten met alleen internet krijgt u nu 5 Euro per maand korting. Drie maanden lang. Voor pakketten met internet en televisie bedraagt de korting 12,50. Wie kiest voor een alles-in-1 pakket, dus met internet, televisie en telefonie, bedraagt deze korting maar liefst 15 Euro.

Half jaar korting bij Online.nl

Online.nl heeft een nieuwe actie waarbij nieuwe klanten die overstappen naar een Internet + TV of een Alles-in-1 pakket 6 maanden lang 10 Euro korting op het pakket krijgen. Daarnaast betaalt u geen aansluitkosten t.w.v. 30 Euro en ook geen activatiekosten t.w.v. 25 Euro. Dit aanbod is geldig met zowel een 1-jarig als 2-jarig contract.

Youfone als nieuwe provider toegevoegd aan het aanbod van Provider Internet

Nadat eerder dit jaar NLE en Caiway aan het aanbod van Provider-Internet.nl is toegevoegd, kunnen wij trots melden nu ook het aanbod van Youfone opgenomen te hebben aan Provider-Internet.nl. Youfone is op de internetmarkt weliswaar een vrij nieuwe partij, maar op gebied van mobiele telefonie hebben zij met name het laatste jaar hard aan de weg getimmerd om een marktaandeel te veroveren. Youfone bestaat sinds 2008 en heeft recentelijk haar aanbod uitgebreid met internet en digitale televisie.

Vernieuwde website Provider Internet live

Na een lange voorbereidingsperiode is de vernieuwde website van provider-internet.nl live gegaan. Provider-internet.nl is onderdeel van SEVENTY9 en bestaat al sinds 2010 en biedt bezoekers informatie over en aanbiedingen van de bekendste internetproviders van Nederland.

SuperSportWeekend bij Ziggo

Tijdens dit weekend, van 15 t/m 17 september kan iedereen met digitale televisie gratis kijken naar Ziggo Sport Totaal. Ook wanneer u geen abonnee bent bij Ziggo of wanneer u geen abonnement op Ziggo Sport Totaal heeft. Tijdens dit weekend heeft Ziggo namelijk het volledige pakket open gezet voor iedereen.

NLE de nieuwe internet aanbieder bij provider-internet.nl

U kent de NLE wellicht als de Nederlandse Energie Maatschappij, een relatief jonge organisatie die tien jaar geleden de energiemarkt flink wilde opschudden. Dat is ze gelukt met een marktaandeel van zeven procent en 800.000 klanten in tien jaar tijd. Ze hebben naam gemaakt door veel te adverteren op televisie en radio. Nu willen ze hetzelfde doen met internet, op basis van tien procent marktaandeel in slechts vijf jaar tijd. Dat willen ze bereiken met een alles-in-één pakket waarin naast internet ook televisie en bellen aanwezig is. Dit zal verlopen op basis van zowel koperdraad als glasvezel, in beide gevallen via het netwerk van de KPN. Met prijs, service en kwaliteit wil de NLE het verschil maken.

Nieuw op provider-internet.nl: het aanbod van Caiway

Caiway is een glasvezelprovider in het Westen van Nederland. Het moederbedrijf CAIW bestaat al sinds 1981, deze afkorting staat voor Communicatie, Amusement, Informatie en Web. Caiway levert internet, televisie en telefonie via een glasvezelverbinding. Een onderscheidend kenmerk van glasvezel provider Caiway is de internetsnelheid garantie tot maar liefst 500Mb/s uploaden en downloaden. Naast internet levert Caiway enkele interessant geprijsde Alles-in-1 pakketten die naar wens uit te breiden zijn.

Tijdelijk gratis FOX Sports Eredivisie voor KPN klanten

Mobiele klanten van KPN kunnen momenteel gebruik maken van een heel interessant aanbod voor een KPN All-in-1 pakket met Internet, Telefonie en Televisie. Als u reeds gebruik maakt van mobiele telefonie maar nog niet van de vaste diensten is dit de ideale gelegenheid om over te stappen. U krijgt tijdelijk gratis FOX Sport Eredivisie bij elk All-in-1 pakket of kies voor een andere betaalzender.

Nu gratis Fox Sports1 Eredivisie in basispakket van Vodafone

Vodafone wordt een steeds bekendere aanbieder van vast internet. Natuurlijk is Vodafone voornamelijk bekend om haar mobiele telefonie, maar Vodafone biedt meer. Vodafone Thuis is de naam achter het vast internet, telefonie en televisie, met een ruim aanbod aan downloadsnelheden, inclusief glasvezel, een groot aantal basiszenders in het pakket, waaronder 40 HD zenders. Om het aanbod nög completer te maken, ontvangt u nu ook gratis Fox Sports in het basispakket.

Vijf maanden gratis HBO bij Tele2

U bent vast wel bekend met de “eerste drie maanden 10 euro voor elk pakket” aanbieding via Tele2. Maar het wordt nog interessanter met maar liefst vijf maanden gratis HBO bij een combinatie van Internet en Televisie, of Internet met Bellen en Televisie. Daarmee heeft u een korting van 15 euro per maand.

10 Euro per maand korting bij Online.nl

Online.nl is een online aanbieder van verschillende soorten internet-, TV-, en telefoniepakketten. Wanneer u overstapt naar Online.nl, ontvangt u een mooie aanbieding: de eerste drie maanden krijgt u een korting van 10 euro per maand op uw pakket. De aanbieding is geldig voor bijna alle pakketten.

KPN weer van start met de All Inclusive Weken

Kiest u voor het Alles-in-1 Standaardpakket van KPN, dan kiest u voor het meest populaire pakket van KPN, met Interactieve TV, snel internet en met een gratis vaste telefoonaansluiting. En tijdens de All Inclusive Weken is dit inclusief heel veel extra’s én een hoge korting.

Nieuw: het aanbod van internetprovider Stipte

Vandaag is het aanbod van internetpakketten van Stipte toegevoegd aan Provider Internet. Stipte biedt verschillende internetpakketten aan, waarbij de pakketten met zowel DSL als glasvezel leverbaar zijn. De pakketten met DSL hebben een downloadsnelheid van 30, 50 of 80 Mb/s, de glasvezelpakketten hebben een snelheid van 100, 200 of 500 Mb/s.

Aanbieding van Vodafone: televisie, internet en vaste telefonie voor 19,50 per maand

Bent u op zoek naar een interessante aanbieding voor het gebruik van interactieve televisie, internet en vaste telefonie, dan kunt u gebruik maken van de nieuwe aanbieding van Vodafone. Profiteert u van deze aanbieding, dan krijgt u interactieve televisie, een snelle internetverbinding en een vaste telefoonaansluiting met lage beltarieven het eerste half jaar voor 19,50 euro per maand.

Tele2 pakketten eerste 3 maanden slechts 10 Euro per maand

Tele2 heeft nieuwe aanbiedingen geïntroduceerd waarbij u voor het Internet & Bellen pakket en het Internet & TV & Bellen pakket de eerste drie maanden slechts 10 Euro per maand betaalt. Na deze eerste drie maanden betaalt u het regulier maandtarief, dat in vergelijking met andere aanbieders sowieso al scherp geprijsd is...

Vernieuwde postcodecheck module

Per vandaag vindt u op provider-internet.nl een vernieuwde postcodecheck. Via deze module kunt u snel een eenvoudig bekijken welke pakketten er op uw adres leverbaar zijn. U vindt de postcodecheck in de rechterkolom van deze site.

Alles-in-1 van KPN nu inclusief monteur en geen activatiekosten

KPN heeft een drietal verschillende Alles-in-1 pakketten: Instap, Standaard en Premium, met een internetsnelheid variërend van 20 Mb/s tot 60 Mb/s en met een pakketinhoud van basis tot heel uitgebreid. Momenteel betaalt u tijdelijk, ongeacht het pakket dat u kiest, het eerste half jaar slechts 35 Euro per maand, betaalt u geen activatiekosten en wordt het pakket gratis voor u geïnstalleerd.

Ontvang 1 jaar gratis Fox Sports bij Online.nl

Online.nl heeft een nieuwe actie: bovenop de scherpe prijs vanaf €29.95 per maand ontvangt u bij het Alles-in-1 pakket gratis een jaar lang FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International ter waarde van bijna 300 Euro.

Online.nl heeft nieuwe acties op alle Alles-in-1 pakketten

Online.nl heeft nieuwe aanbiedingen voor de Alles-in-1 paketten. Deze acties hebben zowel betrekking op pakketten met een DSL-verbinding alsmede op die met een glasvezel verbinding. De eerste 12 maanden van het contract ontvangt u nu bij alle pakketten een korting die kan oplopen tot iets meer dan 10 Euro per maand.

De All-inclusive weken van KPN zijn begonnen

Bij KPN krijg je heel veel extra tijdens de All Inclusive weken. KPN heeft normaliter al uitgebreide pakketten, maar dit wordt nu verder uitgebreid. Bij Interactieve TV + Internet + Bellen ontvangt u nu namelijk een gratis...

Top 3 internet providers eerste helft van 2014

Nu in juli aanbeland, zit de eerste helft van 2014 er alweer op. Voorheen werd op deze website regelmatig teruggeblikt op de vorige maand, maar in dit geval volgt een terugblik op het eerste halfjaar. In deze update kijken we terug naar de meest populaire internetproviders, gebaseerd op interesses van bezoekers van deze website.

UPC en Ziggo samen verder

Liberty Global, de moedermaatschappij van UPC, heeft op 27 januari overeenstemming bereikt over de overname van alle Ziggo aandelen. Dit betekent dat Ziggo en UPC samen onder 1 dak verder zullen gaan, onder de naam Ziggo...

Beste internet provider 2013

Net als in 2012, zijn ook afgelopen jaar vele huishoudens overgestapt naar een nieuwe internetprovider. Wat hun beweegredenen ook mochten zijn, op basis van de interesses van de bezoekers van deze website, is (vrijwel) iedere maand een top3 met internetproviders samengesteld. Deze top3 overzichten zijn een goede graadmeter om te kijken op welke providers een scherpe prijs, goed aanbod of mooie acties hebben, oftewel interessante providers zijn om bij het overstappen naar te kijken...

Top 3 internet providers december 2013

December is voor velen een traditioneel dure maand. Daarom is het ook niet vreemd om te zien dat ook in deze maand velen ervoor hebben gekozen over te stappen naar een andere internetprovider. Hoewel menigeen het ongetwijfeld te doen is om een snellere verbinding of een betere klantenservice, is het duidelijk dat ook prijs een belangrijke rol speelt.

Top 3 internet providers november 2013

De laatste top3 internet providers dateert van even geleden, daarom hoog tijd voor een nieuw overzicht met de meest populaire internetproviders van deze website. In dit overzicht blikken we terug op de maand november 2013. Niet alleen november, maar het gehele najaar is een periode geweest waar consumenten massaal van provider zijn overgestapt. Dit wordt mede geholpen door diverse acties die momenteel bij de verschillende aanbieders zijn. Ook is er op televisie veel aandacht voor de mogelijkheden van overstappen. Vanuit consumentenprogramma’s maar ook door de vele reclames die partijen als UPC en Telfort op televisie hebben. Maar ook interessante acties met gratis cadeaus slaan goed aan. Al met al is het een fikse strijd tussen de internetproviders, met de consument als winnaar, omdat zij kan profiteren van dat ene mooie aanbod.

Gratis Samsung Galaxy Tab 3 bij Alles-in-1 van Online

Nadat Online.nl begin september een actie introduceerde met een Alles-in-1 pakket inclusief Sony Playstation 3, extra controller en FIFA14, heeft Online het aanbiedingen aanbod nog verder uitgebreid. Momenteel kunt u ook kiezen voor een gratis Samsung Galaxy Tab 3 (7.0) bij uw Alles-in-1 pakket...

Top 3 internet providers augustus 2013

Met het huidige herfstachtige weer, lijkt het of we de zomer definitief achter ons hebben gelaten. Maar niet voordat we nog een keer met een Top3 internet providers hebben teruggekeken op de maand augustus. Een maand met mooi weer, maar ook een maand waarin velen van internetprovider zijn gewisseld.

3 maanden korting op KPN Alles-in-één

In september krijgt u bij KPN 3 maanden korting op een Alles-in-één pakket. Dit aanbod is geldig voor zowel het Instap-, Standaard- als Premium pakket. De kortingen hierbij kunnen oplopen tot…

Top 3 internet providers juli 2013

Hoewel in juli voor velen de zomervakantie begonnen (en misschien zelfs al afgelopen) is, is het ook een maand geweest waarbij velen hebben gekozen om van internet provider over te stappen. En dat is vaak niet voor niets. Wanneer u kritisch naar het aanbod van de verschillende providers kijkt en dit vergelijkt met uw huidige aanbieder, kan het zo zijn dat u op jaarbasis soms zelfs een paar honderd euro kunt besparen. In dit artikel blikken we kort terug op de maand juli, voor de top3 meest populaire internetproviders...

Zomeractie bij Online.nl

Tot 31 juli is de Online.nl Summertime actie beschikbaar. Daarmee ontvangt u het Alles-in-1 pakket, met Internet, Bellen en TV voor de vaste lage prijs van...

Top 3 internet providers mei-juni 2013

De laatste top3 internetproviders dateert alweer van even geleden. Hoog tijd om opnieuw te kijken naar de 3 meest populaire internetproviders van dit moment, waarbij we in dit geval niet terugkijken op de vorige maand, maar op de afgelopen twee maanden...

Nieuw en aangepast aanbod UPC pakketten

Upc heeft een nieuw en aangepast aanbod. Na de succesvolle introductie van de Horizon box, een aantal maanden geleden, worden vanaf heden bij vrijwel alle Alles-in-1 pakketten met de Horizon box aangeboden en zijn downloadsnelheden tot 200 Mb/s beschikbaar...

Top 3 internet providers april 2013

In deze maandelijkse terugblik een korte terugblik naar de maand april. Niet alleen stond de troonswisseling massaal op de agenda, maar ook de wisseling van internetprovider. In dit overzicht vindt u de nieuwe top3 internetproviders van de afgelopen maand...

Top 3 internet providers maart 2013

Hoewel de maand april alweer enkele weken gevorderd is, kijken we traditiegetrouw toch nog even kort terug naar de afgelopen maand. In dit overzicht vindt u de nieuwe top3 internetproviders van de afgelopen maand...

Top 3 internet providers februari 2013

Een nieuwe maand, een nieuwe top3 internet providers. In dit artikel een korte terugblik op de maand februari 2013, samengesteld aan de hand van interesses van andere bezoekers van deze website...

Besparen op uw internetkosten in 2013

Traditiegetrouw is de maand januari een maand waarin consumenten kritisch naar het huishoudboekje kijken, om te zien of er besparingen mogelijk zijn in de maandelijks terugkerende uitgaven. Ook dit jaar is de verwachting dat consumenten naar mogelijkheden zullen kijken om maandelijks wat meer over te houden. Overstappen naar een andere internetprovider kan dan ook heel interessant zijn.

In 2012 zijn diverse internetproviders met elkaar de strijd aangegaan om zich de goedkoopste internetprovider te mogen noemen. T-Mobile Online was al een aanbieder van voordelige abonnementen, maar in die strijd heeft ook Tele2 en Telfort zich gemengd, alsmede onlangs UPC...

Beste internet provider 2012

Net als vorig jaar blikken we terug op het jaar 2012. Wie is de beste internet provider van 2012 geworden? Bekijk het overzicht met de top5 internet providers van 2012, samengesteld aan de hand van interesses van bezoekers op de website provider-internet.nl...

Top 3 internet providers december 2012

In de laatste maandelijkse terugblik van 2012 kijken we ditmaal terug naar de maand december voor een nieuwe top3 internet providers, samengesteld aan de hand van de wensen en interesses van andere bezoekers op deze website.

Nieuwe actie T-Mobile: Gratis Samsung Galaxy Tab bij 3-in-1 pakket

Onlangs startte T-Mobile online een nieuwe actie waarbij u een gratis Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) WiFi ontvangt bij het overstappen naar het Internet + Bellen abonnement van T-Mobile Online. Deze actie is nu uitgebreid: u ontvangt nu de Galaxy Tab óók wanneer u het Alles-in-1 pakket bestelt!

Top 3 internet providers november 2012

November is alweer aangebroken, dus is het tijd voor de maandelijkse terugblik op de meest populaire internetproviders van de voorgaande maand. Ditmaal kijken we terug naar de top3 internet providers van november.

Nieuwe kortingsactie van UPC

Vanaf vandaag heeft UPC een supervoordelige actie. Voor het Alles-in-1 Voordeelpakket 30 Mb en het Voordeelpakket 60 Mb betaalt u nu de eerste zes maanden maar € 24,50 per maand.

Gratis Samsung Galaxy Tab 2 bij Internet + Bellen van T-Mobile Online

Na de vorige week gestarte (en nog steeds geldige) actie van T-Mobile, waarbij u bij het 3-in-1 pakket tot eind juni volgend jaar Eredivisie Live Go krijgt, heeft T-Mobile Online nóg een actie gestart. Tijdelijk ontvangt u, wanneer u overstapt naar het Internet + Bellen abonnement, een gratis Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) WiFi t.w.v. €249,-

Top 3 internet providers oktober 2012

November is alweer aangebroken, dus is het tijd voor de maandelijkse terugblik op de meest populaire internetproviders van de voorgaande maand. Ditmaal uiteraard met een terugblik op oktober.

Gratis Eredivisie Live GO bij Internet, Bellen en TV van T-Mobile Online

Of u nu op bezoek, op de camping of onderweg bent, met Eredivisie Live GO heeft u altijd en overal toegang tot uw favoriete voetbalzender! Bekijk alle wedstrijden, goals, samenvattingen, interviews en meer via uw tablet, laptop, PC of smartphone. Exclusieve aanbieding: ontvang Eredivisie Live GO geheel gratis (tot 30 juni 2013, twv € 99,95) bij Internet, Bellen en TV van T-Mobile…

Overstappen naar een andere internetprovider? Geen probleem!

Stel, u heeft een internetverbinding bij internet provider A en u ziet een leuke en voordelige aanbieding bij internet provider B. Maar tegelijkertijd ziet u hier tegenop. Wat komt erbij kijken? Wat moet ik regelen? Kan ik zelf installeren? Zomaar een drietal vragen die hierbij vaak gesteld worden...

Verhoging downloadsnelheid Ziggo

Nadat Ziggo in maart al een aantal internetsnelheden heeft verhoogd, heeft Ziggo per 1 oktober de snelheden van Z2 en Alles-in-1 Plus verhoogd. Dit resulteert in een snellere verbinding voor meer dan 1 miljoen klanten.

Top 3 internet providers augustus 2012

Een nieuwe maand, een nieuwe top 3 internet providers. Ditmaal kijken we terug naar de maand augustus, waar we de drie meest populaire internet providers weer op een rijtje hebben gezet.

Top 3 internet providers juli 2012

In de maand juli stappen over het algemeen minder mensen over naar een nieuwe internet provider. Velen zijn op vakantie en het mooie weer buiten zorgt ervoor dat er minder mensen achter hun computer zitten. Maar kan het ook in deze periode zeer interessant zijn om het aanbod van verschillende internet providers te vergelijken. Veel aanbieders hebben acties waar veel voordeel bij te behalen valt. Ook deze maand is er wederom een nieuwe top3 samengesteld, gebaseerd op de interesses en keuzes van andere bezoekers van deze website. De top 3 internet providers van juli 2012 is als volgt…

Summer Sale bij Tele2

De zomer is losgebroken bij Tele2. De temperaturen buiten bereiken zomerse waarden en Tele2 start met de Summer Sale. Dit betekent extra voordeel op de meest populaire pakketten, zoals 50% korting op het…

Top 3 internetproviders juni 2012

Hoewel juli alweer bijna ten einde loopt, blikken we nog even terug op de vorige maand. In de maandelijks terugkerende top3 internet providers vindt u een overzicht met de meest populaire internet providers, samengesteld aan de hand van interesses van de bezoekers van deze website.

Overstapdeals bij UPC

UPC biedt nu de Overstapdeals aan. Hiermee ontvangt u de eerste drie maanden 10 Euro korting op uw abonnement. Het Voordeelpakket met 50 Mb internet kost dan tijdelijk...

Top 3 internetproviders mei 2012

Deze maand weer een nieuwe top 3 internet providers van de afgelopen maand. In dit overzicht treft u een overzicht met de drie meest populaire internet providers van mei 2012. dit overzicht is samengesteld aan de hand van interesses en keuzes van de bezoekers van deze website.

Dit weekend een nieuwe Online Weekend Deal van KPN

Van vrijdagmiddag 12:00 tot dinsdagmiddag 12:00 uur is er weer de Online Weekend Deal van KPN. Dit betekent extra korting op populaire producten en diensten. Dit weekend kunt u profiteren van extra korting op het Alles-in-één pakket…

Top 3 internetproviders april 2012

Nadat we vorige maand geen top3 geplaatst hebben, leest u deze maand als vanouds weer een top 3 met internet providers van de afgelopen maand. In dit overzicht ziet u een top 3, samengesteld op basis van interesses van de bezoekers van deze website.

Goeie deals XL acties bij KPN

De gehele maand April staat in het teken van de Goeie deals XL acties. KPN.com heeft super scherpe acties in alle verschillende productgroepen, zoals mobiele telefonie, mobiel internet, maar ook met een vaste internetaansluiting...

Top3 internet providers februari 2012

Ook in maart weer vindt u weer een terugblik op de voorgaande maand met een nieuwe top3 internet providers. Ditmaal de top3 internet providers van februari 2012. Deze lijst wordt samengesteld aan de hand van interesses van bezoekers aan deze site

Online Weekend Deal bij KPN

Onlangs introduceerde KPN de Weekend Deals.Extra voordelige aanbiedingen die alleen tijdens het weekend beschikbaar zijn. Zo is er ook dit weekend weer een nieuwe en interessante Weekend Deal met internet...

Top3 internet providers januari 2012

Begin dit jaar zijn er wat wijzigingen geweest in de pakketten van de verschillende internetproviders. Provider-internet.nl blikt terug op de afgelopen maand met een nieuwe top3 internet providers, samengesteld aan de hand van interesses van de bezoekers van deze website.....

UPC Halveerweken

De UPC Halveerweken zijn terug! Tijdens deze nieuwe campagne, die op woensdag 1 februari is gestart, biedt UPC abonnementen voor de helft van de prijs aan. Zo krijgt u drie maanden lang 50 procent korting op Alles-in-1 pakketten, bundels en losse abonnementen…

3-in-1 Winterdeal bij Tele2

Tele2 heeft nu een 3-in-1 Winterdeal. Dit alles in één-pakket omvat interactieve televisie, razendsnel internet en goedkoop bellen. Voor dit pakket betaalt u het eerste half jaar de helft van de prijs plús ontvangt u ook 50 Euro filmtegoed, waarmee u in de Tele2 Videotheek minimaal 10 films kunt huren.

Beste internet provider 2011

Wie is de beste internet provider van 2011 geworden? Bekijk het overzicht met de top5 internet providers van 2011, samengesteld aan de hand van interesses van bezoekers op de website provider-internet.nl...

Top3 internet providers december 2011

In de maandelijkse terugblik op de voorgaande maand, ook ditmaal weer een top 3 internet providers. In de bericht blikken we terug op de top 3 internet providers van december 2011...

Een zuiniger leven is uw goede voornemen voor 2012?

Een nieuw jaar is aangebroken. Miljoenen Nederlanders beginnen 2012 met nieuwe, goede voornemens. RTL Nieuws meldde afgelopen vrijdag dat, naast de jaarlijks terugkerende voornemens als afvallen, meer sporten en stoppen met roken, veel mensen zich een zuiniger leven ten doel heeft gesteld. Een manier om geld te besparen is door over te stappen naar een andere internet provider. In de meeste gevallen is het namelijk mogelijk om voordeliger uit te zijn, alleen al door te kiezen voor een andere provider. Het verschil tussen de huidige aanbieder en de goedkoopste internet provider kan zelfs oplopen tot…

T-Mobile Online biedt nu ook 4-in-1 pakket aan

Nadat Scarlet eerder dit jaar al een 4-in-1 pakket aanbood, biedt T-Mobile Online nu ook een 4-in-1 pakket aan. Met het 4-in-1 pakket van Online heeft u mobiel bellen én thuis internet, telefonie en digitale televisie extra voordelig in 1 pakket...

Top3 internet providers oktober 2011

In de maandelijkse terugblik op de voorgaande maand, ook ditmaal weer een top 3 internet providers. In de bericht blikken we terug op de top 3 internet providers van oktober.

Herfst Sale bij Tele2

Ontvang de eerste 6 maanden 50% korting op uw abonnement. Voor het 3-in-1 pakket met internet, bellen en televisie betaalt u het eerste half jaar nu slechts 20 Euro per maand in plaats van 40 Euro.

Top3 internet providers september 2011

Een nieuwe maand, een nieuwe top3 internet providers. Ditmaal de top3 internet providers van september 2011, samengesteld aan de hand van de interesses van de bezoekers van provider-internet.nl

Online.nl heet voortaan T-Mobile Online

Zoals u wellicht weet is Online.nl sinds 2007 al onderdeel van T-Mobile. Vandaag, 20 september, is de naam Online.nl veranderd in T-Mobile Online. Online is gerestyled in een stijl die beter aansluit bij het merk T-Mobile. T-Mobile wil hiermee beter kunnen voldoen aan de groeiende vraag van klanten om meerdere telecommunicatieproducten van één aanbieder af te nemen. Online was dus al onderdeel van T-Mobile, maar dit wordt sinds vandaag ook zo gecommuniceerd. Dit heeft voor nieuwe en bestaande abonnees een aantal voordelen. Lees welke voordelen en wat er allemaal verandert…

Top3 internet providers augustus 2011

Traditiegetrouw is augustus een maand met een piek in het aantal consumenten dat overstapt van internet provider. Vorige maand was hierop geen uitzondering. Bekijk de nieuwe top3 van de maand augustus...

Scarlet Telecom kiest AVM als nieuwe modemleverancier

Dit voorjaar heeft Scarlet de beslissing genomen te gaan wisselen van standaard modem. Het nieuwe modem moest aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo wilde Scarlet een draadloos WIFI modem (ook n.a.v. veel verzoeken van haar klanten) maar de modems moesten ook geschikt zijn voor al de diensten (ADSL en VDSL, al dan niet in combinatie met respectievelijk VoDSL of VoIP). Daarnaast moest het modem ook klaar zijn voor eventuele toekomstige diensten zoals Glasvezel...

Scarlet, de uitvinders van het voordeelpakket

Scarlet heeft een nieuwe televisiecampagne gelanceerd.Met als thema "Als gezin wordt je al genoeg gepakt" laat Scarlet zien dat het gemakkelijker en voordeliger kan, met het Scarlet Family pakket als bewijs ervan...

Stap over en bespaar genoeg voor een vakantie in eigen land

De ene provider is goedkoop, de andere niet duur en bij weer een derde betaal je weinig. Maar tussen deze providers zit soms nog een groot prijsverschil. Dit prijsverschil kan op jaarbasis zelfs zo groot zijn dat u genoeg overhoudt om bijvoorbeeld een weekendje Center Parcs te boeken...

Nu de eerste 6 maanden 100 Euro korting bij Online

Naast andere acties met gratis Eredivisie Live en vast + mobiel internet, heeft online nóg een nieuwe actie gelanceerd, waarbij u een half jaar lang korting krijgt bij het “Snel Internet” abonnement. Normaal betaalt u voor dit pakket € 24 per maand, maar stapt u nú over, betaalt u het eerste half jaar slechts € 9,95.

Online: Vast + mobiel internet voor € 34 per maand, inclusief tablet pc

Mobiel internet wordt steeds belangrijker voor ons. Handig op vakantie, maar ook onderweg, in de trein of in de bus, op school, noem maar op. Online speelt hierop in en komt met een nieuw abonnement. Dit pakket biedt een combinatie van vast internet voor thuis plus mobiel internet voor onderweg. Dit samen met een extra voordelige tablet pc voor…

Eerste maand gratis aansluiting bij Scarlet Family

Internet provider Scarlet heeft een nieuwe actie: de eerste maand is uw aansluiting gratis wanneer u overstapt naar Scarlet Family Scarlet family is een van de meest uitgebreide pakketten voor ook nog eens de laagste prijs per maand. Bij Scarlet betaalt u voor het Family pakket slechts…

Telfort momenteel erg populair

Al twee maanden op rij (juni en juli) is Telfort de meest populaire internet aanbieder op de website provider-internet.nl. Dit komt mede doordat Telfort een van de goedkoopste internet providers van Nederland is…

Top3 internet providers juli 2011

Juli is doorgaans een minder populaire maand om van internetprovider over te stappen. Veel mensen zijn op vakantie geweest, hoewel internet op vakantie tegenwoordig ook de normaalste zaak van de wereld is. Zeker wanneer je met het wisselvallige weer op de camping de weersvoorspellingen en –verwachtingen wilt bekijken. Desondanks zijn er toch veel mensen overgestapt en vindt u ook nu weer een top3 met internet providers van de voorgaande maand, gebaseerd op de interesses en keuzes van andere bezoekers van deze website…

Mis niets van het nieuwe voetbalseizoen met Eredivisie Live

Het nieuwe eredivisieseizoen 2011-2012 is dit weekend gestart. De eerste wedstrijden zijn inmiddels gespeeld. Met de start van het nieuwe voetbalseizoen hebben enkele internetproviders acties met het voetbalkanaal van Nederland, Eredivisie Live. In dit artikel zetten we op een rijtje welke internetproviders Eredivisie Live aanbieden en interessante acties met Eredivisie Live hebben...

Lichte aanpassing tarieven Tele2

Internet provider Tele2 heeft haar tarieven aangepast. De tarieven voor internet, internet en bellen en het zogenaamde triple play (internet, telefonie en televisie) zijn nu afgerond…

Internet op vakantie steeds populairder

Afgelopen (pakweg) twee jaar heeft Nederland massaal kennis gemaakt met mobiel internet. Steeds meer mobiele telefoons hebben de mogelijkheid om te internetten en te mailen. Daarbij worden er, nadat zo’n 4 jaar geleden een enorme run is begonnen op mini laptops, steeds meer en meer tablet pc’s verkocht. Nu de vakantie aanbreekt, willen veel gebruikers hun tablet tijdens hun vakantie gebruiken. Handig voor het lezen van een boek, spelletjes spelen, maar ook voor internet. Lees meer over de mogelijkheden van internet op vakantie en onderweg.

Top3 internet providers juni 2011

Juli is aangebroken. Daarom een nieuwe terugblik op de voorgaande maand, met de nieuwe top 3 beste internet providers van juni 2011. Deze lijst wordt samengesteld aan de hand van interesses van bezoekers aan deze site.

Top3 internet providers mei 2011

Ook in juni weer vindt u weer een terugblik op de voorgaande maand met een nieuwe top3 internet providers. Ditmaal de top3 internet providers van mei 2011. In deze top 3, samengesteld op basis van interesses van onze bezoekers, is als eerste geëindigd de internetprovider...

Nieuw op Provider-Internet.nl: het aanbod van CanalDigitaal

Nieuw op Provider-Internet.nl: het aanbod van CanalDigitaal. CanalDigitaal, een van oudsher bekende naam op gebied van het kijken van films, biedt naast digitale televisie nu ook internet en telefonie aan. CanalDigitaal is een aanbieder van digitale televisie via de satelliet die zich specifiek richt op de Nederlandse markt, en heeft hierin het alleenrecht. Vroeger was CanalDigitaal bekend onder de naam...

Interactieve TV voor maar €5,- p/mnd bij Internet & Bellen van Tele2

Tele2 heeft een nieuwe, scherpe actie! Bij het Internet & Bellen pakket van Tele2, ontvangt u het eerste jaar interactieve televisie voor slechts € 5 per maand. Met Tele2 kiest u voor voordelig bellen, snel internet en met interactieve televisie van Tele2 heeft u de beschikking over in totaal 70 radio- en televisiezenders.

Top 3 internet providers april 2011

Ook in april wederom een korte terugblik op de voorgaande maand met een inmiddels gebruikelijke top 3 internet providers. Het overzicht is opgesteld aan de hand van interesses van bezoekers van deze website...

Top 3 internet providers maart 2011

In maart zijn er een aantal ontwikkelingen in de internet provider markt geweest. Zo biedt XS4ALL inmiddels ook televisie aan, is de downloadsnelheid bij Ziggo verhoogd en heeft UPC een superscherpe actie met gratis Film1 en Sport1. Toch maken niet alle drie de providers deel uit van de top 3 internetproviders van maart 2011...

Ziggo verhoogt downloadsnelheid van diverse pakketten

Vanaf 1 april verhoogt Ziggo de internetsnelheid van meer dan een miljoen van haar klanten. Deze snelheidsverhoging wordt in verschillende fasen doorgevoerd. Het gaat hier om de pakketten Ziggo Alles-in-1 Basis, Ziggo Alles-in-1 Plus en het Z2 internet abonnement. Wanneer we Ziggo als internet provider vergelijken met andere pakketten, blijkt dat deze pakketten op dit moment al concurrerend zijn met ADSL aansluitingen van andere internet providers...

Nieuwe actie UPC: 3 maanden gratis Film1 en Sport1

Na de zeer succesvolle Warme Winterweken, heeft internet provider UPC een nieuwe actie. Bij het bij het anders toch al complete Alles-in-1 voordeelpakket, ontvangt nu 3 maanden gratis Film1 en Sport1. En kiest u voor een nog uitgebreider pakket (bijvoorbeeld met sneller internet en/of uitgebreidere televisiemogelijkheden), dan kijkt u tevens 3 maanden gratis naar Eredivisie Live en Kidszone!

Nieuw: Televisie van XS4ALL

XS4ALL levert vanaf nu een nieuw produkt: Televisie van XS4ALL. Het televisieabonnement bevat een compleet zenderpakket, een hoogwaardige harddiskrecorder en allerlei extra’s zoals Video Thuis. Het televisie abonnement kost €15,- per maand, inclusief de eventuele aansluiting voor een tweede TV.

Tele2 wint Customer Performance Award 2011

Tele2 heeft de Customer Performance Award 2011 gewonnen voor de beste klantprestatie in de categorie Telecom. Dit is het resultaat van onafhankelijk onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen onder ruim 7000 consumenten.

Nieuw: FiberFast van Online!

Online biedt nu ook razendsnel internet voor een betaalbare prijs. Het Online FiberFast internet abonnement biedt een maximale downloadsnelheid van 30Mb per seconde en een...

Bespaar nu tot € 285 op uw 3-in-1 pakket bij Online

Bij Online internet bespaart u nu tot € 285 euro op op uw alles in 1 pakket. Het internet + bellen + tv pakket kost bij Online nu de eerste 6 maanden slechts € 24,95 per maand. Doorgerekend betekent dit een voordeel dat kan oplopen tot € 285 in het...

Stap nu over en profiteer van een voordelige start van 2011

In de nieuwsberichten aan het eind van 2010 werd al duidelijk dat veel tarieven per 1 januari 2011 verhoogd zullen worden. Zorgverzekeringen, boodschappen, brandstof en nog veel meer. Voor veel gezinnen en huishoudens is het begin van het nieuwe jaar een moment om kritisch te kijken naar de uitgaven. Een goede en interessante manier om geld te besparen is het overstappen naar een andere, goedkopere internet provider…

Beste internet provider 2010

Wie is de beste internet provider van 2010 geworden? Bekijk het overzicht met de top5 internet providers van 2010, samengesteld aan de hand van interesses van bezoekers op de website provider-internet.nl...

Top 3 internet providers december 2010

Zoals gebruikelijk blikken we elke maand terug op de maand ervoor. In dit artikel wordt de top 3 internet providers besproken, een overzicht to stand gekomen aan de hand keuzes en interesses van bezoekers van deze website...

Top 3 internet providers november 2010

Ook november was weer een maand waarbij veel consumenten zijn overgestapt naar een nieuwe internet provider. In dit artikel wordt de top 3 internet providers besproken, een overzicht to stand gekomen aan de hand keuzes en interesses van bezoekers van deze website.

Winnaars bekend van de titel Website van het Jaar 2010

Onlangs is de verkiezing Website van het Jaar gehouden. Van 11 oktober t/m 19 november konden internetgebruikers hun stem uitbrengen op hun favoriete website. Genomineerd in de categorie Internet & Telecom waren KPN, Tele2, UPC, Online, Ziggo, Telfort, XS4ALL en Ziggo. De winnaars zijn nu bekend...

Warme winterweken bij UPC!

Bij het Alles-in-een Voordeelpakket van UPC van € 45 per maand ontvangt u nu 2 maanden lang gratis Film1, gratis Sport1, Topseries On Demand en Programma gemist!

Film1 actie bij Ziggo: 3 maanden voor 5 Euro

Internet provider Ziggo heeft een nieuwe actie met Film 1. Kijk 3 maanden Film1 voor maar 5 Euro per maand. Met Film1 geniet u van films zonder reclame, met wel meer dan 400 nieuwe films per jaar! Elke dag wordt een nieuwe filmpremière aangeboden en worden met Film1 HD films in fantastische beeldkwaliteit uitgezonden. U heeft keuze uit maar liefst...

Actie Alice Comfort verlengd tot 30 november

Alice Internet heeft aangekondigd de razendpopulaire actie met Alice Comfort te verlengen. Met deze actie krijgt u het pakket een half jaar voor slechts € 19,90 per maand, in plaats van de toch al voordelige € 29,90 en profiteert u van de VIP aansluitservice...

Stapelvoordeel bij UPC: Krijg stapelkorting bij extra pakketten

UPC heeft een nieuwe actie naast het welbekende Alles-in-1 Voordeelpakket. Het pakket met 25Mb internet, kabeltelevsie, digitale televisie en bellen kan worden uitgebreid met extra pakketten. Met deze stapelvoordeel opties bent u nog voordeliger uit en betaalt u bovendien geen administratiekosten bij het overstappen.

Top 3 internet providers oktober 2010

November is aangebroken: tijd om terug te blikken op de maand oktober. In dit artikel wordt de top 3 internet providers besproken, een overzicht to stand gekomen aan de hand keuzes en interesses van bezoekers van deze website...

Telefonie voor 1 euro bij UPC Fiber Power Internet 25

Bestelt u nu Fiber Power Internet 25 van UPC, dan krijgt u Bellen Standaard voor maar € 1,- extra per maand! Met Fiber Power Internet van UPC downloadt u met € 25 Mbps en heeft u een 100% installatiegarantie. Het geleverde pakket is omvangrijk, met een gratis...

Nieuwe internet aanbieder op provider-internet.nl: Scarlet Internet

Op provider-internet vond u tot op heden al een ruim overzicht aan abonnementen, zoals die van UPC, Ziggo en Tele2. Sinds vandaag is daar een nieuwe aanbieder aan toegevoegd: Scarlet Internet. Scarlet biedt telefonie, digitale televisie, internetverbindingen en GSM-diensten aan bedrijven en particuliere consumenten...

Diverse internet providers genomineerd voor website van het jaar 2010

Ieder jaar wordt door websitevanhetjaar.nl een nieuwe website van het jaar gekozen. Ook in 2010 is er weer een nieuwe stemronde. In de categorie Telecom zijn diverse grote internetproviders, zoals UPC, Tele2 en Online genomineerd. Gedurende 5 weken kan er door het Nederlandse publiek worden gestemd. De aanvang van de stemronde is op 11 oktober, waarna tot 19 november een stem kan worden uitgebracht.

Abonnementen van Multikabel worden omgezet naar Ziggo Alles-in-1

Ziggo stopt per 1 december met een groot aantal oude abonnementen. Bestaande klanten met meerdere producten krijgen per brief het aanbod om over te stappen naar een van de Alles-in-1 formules. Het gaat voornamelijk om het vroegere Multikabel gebied, maar ook elders. Dat schrijft Telecompaper vandaag...

Top 3 internet providers september 2010

Nu de maand september voorbij is, kijken we terug naar september om een nieuwe top 3 samen te stellen. Deze top 3 komt tot stand aan de hand keuzes en interesses van bezoekers van deze website.

Online Internet start met de budgetweken

Online Internet heeft de laatste weken diverse acties gelanceerd, zoals de Online actie met gratis cadeau en Online met gratis HP Laptop. Nadat deze week ook de gezamenlijke actie va Online en T-Mobile (met gratis iPhone) is gestart, gaat Online nu tevens verder met de budgetweken. Tijdens de Online budgetweken is het mogelijk een drietal verschillende pakketten te bestellen met een fikse korting.

Gratis monteur bij Ziggo Alles-in-1 Plus en Extra

Overstappen naar een nieuwe provider brengt met zich mee dat het pakket geïnstalleerd moet worden. Doorgaans is het installeren niet moeilijk. In het installatiepakket die u van de nieuwe provider thuisgestuurd krijgt, staat vaak heel duidelijk stap voor stap omschreven wat u moet doen om het pakket te installeren. Ziggo biedt nu een gratis monteur bij de pakketten Ziggo Alles-in-1 Plus en Ziggo Alles-in-1 Extra...

Tele2 wijzigt campagne televisie voor 5 euro

De laatste weken is er in de media veel aandacht geweest voor Tele2, die uitgebreid adverteerde met analoge kabeltelevisie van 5 euro. Nadat de OPTA eerder had besloten de tv-kabel tot eind 2012 open te stellen voor concurrentie, heeft het CBb (College van Beroep voor het bedrijfsleven) op 18 augustus dit besluit vernietigd, waardoor...

Top 3 internet providers augustus 2010

De maand september is aangebroken. Tijd om te kijken naar de populairste internet providers van augustus op provider-internet.nl. De gegevens uit de website hebben wij geanalyseerd en zodoende zijn tot een top 3 internet aanbieders gekomen. In deze top 3 zien we dat Online met stip op 1 is geëindigd, gevolgd door UPC op de tweede plaats en Ziggo op de derde...

Tele2 biedt kabeltelevisie voor 5 euro per maand

Tele2 biedt bij haar nieuwste actie goedkope kabel tv aan. Bij een combipakket van Tele2 is het mogelijk om kabeltelevisie vanaf 5 euro per maand bij te bestellen. Tele2 is de snelst groeiende internet provider van de Nederlandse markt. Tele2 bestaat 10 jaar en biedt voordelige, kwalitatieve internetdiensten.

Online: gratis cadeau naar keuze

Internet provider Online heeft een nieuwe actie: een gratis cadeau bij het afsluiten van een nieuw Online Internet + Bellen abonnement. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement ontvangt u een tegoedbon voor een gratis cadeau naar keuze: een Nintendo DSi, een Sony Cybershot fototoestel, een Philips Wake Up Light, Samsung Blue-Rau speler, Playon!HD Mediaspeler, TomTom Start2 Europa, iPod Touch of een Sony Reader.

Gratis HP laptop bij Snel Internet (+ Bellen) bij Online

Internet provider Online heeft een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Online Snel Internet abonnement of Online Snel Internet + Bellen abonnement, ontvangt u gratis een draadloos modem en een stijlvolle laptop van HP t.w.v. € 650. Deze HP 620 Notebook heeft een 15,6” scherm en is voorzien van vele extra’s, zoals geïntegreerde WiFi, 3 USB-poorten, een webcam, HDMI-aansluiting en high definition audio.

Voorspelling: WK voetbal leidt niet tot problemen netwerkcapaciteit

Nu het WK voetbal erg dichtbij komt, breekt ook voor internet providers ongetwijfeld een drukke tijd aan. Meer dan ooit tevoren zal er ook via internet naar de voetbalwedstrijden worden gekeken. Niet alleen de wedstrijden van het Nederlands elftal zullen worden bekeken, maar ook andere wedstrijden.

Internet providers vergelijken loont

Er zijn veel verschillende internet abonnementen. Met en zonder telefonie en sommigen zelfs met (digitale) televisie. Er zijn verschillende internet providers en de prijzen lopen ver uiteen. Mocht u een overstap willen maken kan het voordeel al snel oplopen, want internet providers vergelijken loont! Vergelijk daarom goed voordat u overstapt naar een nieuwe internet provider...

Downloadsnelheden steeds hoger

Uit eigen onderzoek van provider internet blijkt de downloadsnelheid van internet providers met rasse schreden vooruit gaat. Medio 2009 behoorde Nederland al binnen de top5 landen op de wereld met de hoogste snelheden. Sinds die tijd is het aanbod in Nederland ver verbeterd. Onlangs maakten KPN en XS4All al bekend dat de downloadsnelheden werden verdubbeld.

KPN en XS4ALL verdubbelen downloadsnelheid

Internetproviders KPN en XS4all verhogen vanaf ongeveer juni naar dubbele waarden. De downloadsnelheid bij KPN wordt verhoogd naar 3 MB per seconde, de downloadsnelheid van XS4ALL wordt 4 MB per seconde. De abonnementstarieven van de ADSL abonnementen blijven ongewijzigd. KPN en XS4ALL hebben hun klanten hierover per post en e-mail geïnformeerd.

Nieuwe website Provider-Internet.nl live

Vandaag is de vernieuwde website Provider Internet live gegaan. Hoewel de website al enige tijd bestond, is deze in een nieuw jasje gestoken en uitgebreid met informatie over internet providers en een compleet aanbod van de beste abonnementen. Tevens biedt de website uitgebreide informatie over het overstappen naar een nieuwe aanbieder en is het mogelijk om internet providers te vergelijken...

-->