Wat heeft u nog meer nodig dan een Alles-in-1 pakket van Internet, Televisie en Telefonie? Wat dacht u van gratis sportwedstrijden kijken? Of wilt u er misschien een tablet erbij? Een flinke korting zou ook niet verkeerd zijn. Onmogelijk toch? Niet bij Ziggo. Want Ziggo biedt nu tijdelijk:

  • Een Alles-in-1 (Connect & Play) pakket naar keuze
  • Gratis Ziggo Sport
  • Gratis Tablet computer of De eerste drie maanden korting op uw abonnement

En dat alles via het beste netwerk van Nederland! Kies nu voor het Alles-in-1 pakket van Ziggo en profiteer van dit voordeel.

Als je zes jaar op een rij wordt uitgeroepen tot beste internetprovider van Nederland (volgens de tech website Tweakers) is het makkelijk om op je lauweren te rusten. Dat is niet het geval bij Ziggo. Naast de installatiegarantie en handige diensten zoals gratis behoud van uw telefoonnummer, biedt Ziggo nu drie Alles-in-1 pakketten met alledrie dezelfde fantastische extra’s! Let op, dit betreft een tijdelijke actie dus wacht niet te lang met overstappen!

Kies voor snel en betrouwbaar internet
Van uw mail controleren tot online gaming en HD video streamen, het kan gewoon met internet van Ziggo. U heeft de keuze uit downloadsnelheden van 40, 150 en 300 Mb/s, dus voor elk wat wils.

Bellen met de vaste lijn
Toch wel handig een vaste lijn in huis, binnen het Alles-in-1 pakket van Ziggo bent u altijd bereikbaar, op uw oude en vertrouwde nummer.

Haarscherpe televisie wanneer het u uitkomt
Tientallen zenders waarvan vele in HD beeldkwaliteit. Uitzending Gemist zodat u niets hoeft te missen. En u kunt nu gratis genieten van Ziggo Sport, het sportkanaal van Ziggo met zes kanalen boordevol voetbal, gemotoriseerde sporten, tennis en nog veel meer.

Ziggo Alles-in-1 biedt meer dan Triple Play
Het Connect &Play (Alles-in-1) pakket biedt meer voordelen. Zo kunt u ook gebruik maken van de ruim twee miljoen WifiSpots door heel Nederland. Handig als u uw gratis tablet meeneemt. De installatiegarantie van Ziggo verzekert een zorgeloze installatie en met Horizon Go kunt u ook online televisie kijken, bijvoorbeeld op uw smartphone, tablet of laptop. Kiest u voor het Complete of Max pakket, kijkt u ook naar MyPrime, de on demand service met ruim 1000 series en films, die in het pakket inbegrepen zijn.

Meer informatie over deze aanbieding »