Nadat eerder dit jaar NLE en Caiway aan het aanbod van Provider-Internet.nl is toegevoegd, kunnen wij trots melden nu ook het aanbod van Youfone opgenomen te hebben aan Provider-Internet.nl. Youfone is op de internetmarkt weliswaar een vrij nieuwe partij, maar op gebied van mobiele telefonie hebben zij met name het laatste jaar hard aan de weg getimmerd om een marktaandeel te veroveren. Youfone bestaat sinds 2008 en heeft recentelijk haar aanbod uitgebreid met internet en digitale televisie.

Youfone presenteert zichzelf als een echte prijsvechter. Het levert haar diensten via het betrouwbare KPN netwerk, echter tegen een tarief dat niet of nauwelijks onder doet van de andere prijsvechters die in Nederland actief zijn. Daarbij hebben zij ook mogelijkheden die andere aanbieders niet hebben, maar voor de consument best interessant kunnen zijn. Het meest in het oog springend hierin is de mogelijkheid om zelf te kiezen welke zenders in de uitgebreidere televisiepakketten opgenomen zijn. Daar waar je bij andere aanbieders een X aantal zenders krijgt, waarvan u enkele niet interessant vindt, kiest u ze bij Youfone zelf uit.

Andere mogelijkheden, zoals begin gemist, opnemen en pauzeren van programma’s en video on demand zijn ook gewoon beschikbaar, en ook FOX Sports Eredivisie 1 zit standaard in het pakket.

Youfone biedt de pakketten TV en Internet en Alles-in-1. Ook bieden zij de mogelijkheid om alleen televisie af te nemen, zonder een internetaansluiting. Dit wordt onder de namen TV Thuis en TV App aangeboden.

Het (ADSL) internet dat Youfone biedt kent een maximale snelheid tot 100 MB/s. u krijgt hiervoor een Wifi modem.

Zoals gezegd, de prijs is een onderscheidende factor. De combinatie televisie en internet wordt momenteel voor de actieprijs van 19,95 per maand aangeboden. Dit is het bedrag dat u alleen de eerste 6 maanden betaalt. Het normale tarief bedraagt 39,95 en is vergelijkbaar met andere prijsvechters.

Bekijk de pakketten van Youfone
Lees alles over het aanbod van Youfone