Vanaf 1 april verhoogt Ziggo de internetsnelheid van meer dan een miljoen van haar klanten. Deze snelheidsverhoging wordt in verschillende fasen doorgevoerd. Het gaat hier om de pakketten Ziggo Alles-in-1 Basis, Ziggo Alles-in-1 Plus en het Z2 internet abonnement. Wanneer we Ziggo als internet provider vergelijken met andere pakketten, blijkt dat deze pakketten op dit moment al concurrerend zijn met ADSL aansluitingen van andere internet providers.

Na de wijziging zal de downloadsnelheid van het Alles-in-1 Basis pakket 5 keer hoger zijn en is bij het Alles-in-1 Plus pakket en het Internet Z2 pakket de snelheid vrijwel verdubbeld. De prijzen van al deze pakketten blijven onveranderd, oftewel: u krijgt een snellere verbinding voor hetzelfde geld.

De periode waarin klanten overgezet worden, is van 1 april tot september. Nieuwe Ziggo klanten krijgen de verhoogde snelheden per 1 april. Bestaande klanten worden persoonlijk per brief en e-mail over de wijziging en over de datum van hun verhoging ge´nformeerd. Vorig jaar is bij de bundel Alles-in-1 Extra de hoogste downloadsnelheid al opgevoerd naar 120 Mbps. Daarmee heeft de consument de hoogst mogelijke internetsnelheid in Nederland.

Bekijk alle pakketten van Ziggo ╗