T-Mobile en Online Internet hebben de krachten gebundeld voor een een nieuwe, exclusieve actie. Met deze combinatie aanbieding heeft u razendsnel draadloos internet voor thuis én voor onderweg kunt u bellen, sms'en en onbeperkt internetten op uw gratis iPhone 3GS 8 GB.

T-Mobile iPhone abonnement:
Met het i-150 abonnement van T-Mobile kunt u optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden die de iPhone 3GS 8GB biedt. U belt, sms't en internet supersnel op uw iPhone met één abonnement. De belbundel bedraagt 150 belminuten en 150 sms-berichten.

Snel Internet abonnement van Online:
Supersnel internet van Online is een internet abonnement voor de veeleisende internetter. Dit abonnement is geschikt voor alle gangbare internet toepassingen, zoals mailen, surfen, gamen, gemiste televisie uitzendingen bekijken en snel muziek downloaden. Het abonnement van Online is tevens uit te breiden met Bellen Soms en Bellen Vaak, waarbij u tevens voor een voordelig bedrag ook thuis met een vaste telefoonaansluiting kunt bellen.

Samengevat de inhoud van het abonnement:
Het abonnement omvat Snel Internet van Online en een iPhone abonnement i-150 van T-Mobile. U ontvangt in dit abonnement gratis de iPhone 3GS 8 GB, een gratis draadloos modem en een gratis spam- en virusfilter. Tezamen betaalt u voor deze aanbieding slechts € 44,95 per maand.

Zie voor de voorwaarden, meer informatie en het bestellen van het pakket de website van Online op www.online.nl »