De maand september is aangebroken. Tijd om te kijken naar de populairste internet providers van augustus op provider-internet.nl. De gegevens uit de website hebben wij geanalyseerd en zodoende zijn tot een top 3 internet aanbieders gekomen. In deze top 3 zien we dat Online met stip op 1 is geëindigd, gevolgd door UPC op de tweede plaats en Ziggo op de derde.

Online is in augustus veel op televisie geweest, met de actie “Online internet en gratis cadeau”. Bij het afsluiten van een abonnement krijgt u nu bij Online een cadeau naar keuze, zoals een gratis TomTom, e-reader, blue ray-speler of Nintendo DS. (bekijk hier alle informatie over deze actie). Daarnaast bood Online de actie “Online internet met gratis laptop”. Veel mensen hebben ervoor gekozen om van een van deze acties gebruik te maken en over te stappen.

UPC en Ziggo hebben momenteel ook scherpe acties. Zo heeft UPC een actie waarbij u 6 maanden gratis Film1 of Eredivisie Live krijgt, bij het afsluiten van een Alles-in-één Voordeelpakket. Bij Ziggo krijgt u een gratis monteur wanneer u kiest voor een Ziggo Alles-in-1 Plus of Alles-in-1 Extra pakket.