Online.nl Internet en Bellen 100 Mb

Online biedt nu ook razendsnel internet voor een betaalbare prijs. Het Online 100 Mb Internet abonnement biedt een maximale downloadsnelheid tot 100Mb per seconde en een uploadsnelheid tot 30 Mb. Dit abonnement is daarom ideaal voor downloaden, online gamen en het uploaden van grote bestanden zoals films op YouTube en foto"s.

De standaard telefonie van Online heet Hallo Basis. Hallo Basis is een telefonie aansluiting die ideaal is wanneer u niet veel belt en ook niet teveel wilt betalen. Hallo Basis is naar wens nog uit te breiden met Hallo Nederland Vast en/of Mobiel, Hallo Europa of Hallo Wereld, waarmee u voor een vast bedrag per maand tegen extra lage tarieven binnen Nederland, Europa of wereldwijd kunt telefoneren.

Overstappen wordt door Online voor u geregeld, waarbij zij zelfs uw oude contract opzeggen en u geen dag zonder internet zit. Bestelt u nu, ontvangt u een gratis spam- en virusfilter, betaalt u géén aansluitkosten en ontvangt u een gratis draadloos modem.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Online.nl. Op de website van Online.nl vult u uw het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Dit is een actie. U betaalt de eerste drie maanden €24,50 per maand. De normale prijs van dit pakket (het tarief dat u betaalt na deze eerste 3 maanden) bedraagt € 34,50 per maand.

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.

100 Mb/s Downloadsnelheid
30 Mb/s Uploadsnelheid
Glasvezelnee
Internet in pakketja
(Digitale) televisie in pakketnee
Vaste telefonie in pakketja
24,50 Per maand
-->