Tele2 Internet Light, Zorgeloos Bellen en TV Light

Tele2 Internet Light met Zorgeloos Bellen en Televisie Basis is een abonnement dat wordt aangeboden door Tele2. Het Light pakket is een instappakket, met een 8 Mb/s downloadsnelheid. Dat is genoeg snelheid om te internetten, te emailen en online te bankieren. Voor gebruik met meerdere apparaten tegelijk (bijvoorbeeld een gezin, waarbij tegelijkertijd wordt gekeken naar Netflix of YouTube, is dit pakket minder goed geschikt. De voordelen van dit pakket: zijn Interactieve TV, 5 uur bellen naar vaste en mobiele nummers, draadloos internet, interactieve TV-gids, Tele2 Videotheek, en gratis gebruik draadloos modem. Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Tele2. De aansluitkosten van dit pakket bedragen 30 Euro.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Tele2. Op de website van Tele2 vult u uw het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Profiteer van een tijdelijke actie. De eerste 6 maanden betaalt u slechts 34,00 per maand. De normale prijs van dit pakket (het tarief dat u betaalt na het eerste half jaar) bedraagt 38,00 per maand.

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.

20 Mb/s Downloadsnelheid
1 Mb/s Uploadsnelheid
Glasvezelnee
Internet in pakketja
(Digitale) televisie in pakketja
Vaste telefonie in pakketja
34,00 Per maand
-->