KPN Internet Extra Snelheid tot 100 Mb/s

Stapt u over naar KPN, kunt u dit gemakkelijk doen met de overstapservice en de 100% installatiegarantie, wat inhoudt dat u het pakket eenvoudig zelf kunt installeren en de hulp kunt krijgen van een gratis monteur indien dit nodig is. Daarnaast krijgt u de beschikking over gratis mobiel internet voor uw uw laptop, om op meer dan 1700 hotspots buitenshuis te kunnen internetten, zoals op veel NS-stations, vakantieparken en La Place restaurants. Bij uw abonnement ontvangt u standaard gratis draadloos modem en bent u natuurlijk verzekerd van het betrouwbare netwerk van KPN!

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner KPN. Op de website van KPN vult u uw het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Dit is een actie. De eerste drie maanden betaalt u 33,99 per maand. Het normale maandbedrag (wat u na de eerste drie maanden betaalt) bedraagt 46,49 per maand. Tijdelijk betaalt u ook geen activatiekosten, ontvangt u gratis installatie door een monteur en WiFi-check, een Google Chromecast plus een modem in bruikleen.

100 Mb/s Downloadsnelheid
10 Mb/s Uploadsnelheid
Glasvezelnee
Internet in pakketja
(Digitale) televisie in pakketnee
Vaste telefonie in pakketnee
33,99 Per maand
-->