Telfort Alles-in-1 Standaard

U ontvangt in dit pakket een gratis interactieve TV-ontvanger van Motorola in bruikleen. Hiermee heeft u uitgebreide mogelijkheden, zoals live tv pauzeren en terugspoelen. Het pakket omvat ruim 60 tv-zenders waarvan 45 in HD en 95 radiozenders. Tevens ontvangt u een gratis modem in bruikleen, waarmee u met meerdere computers of laptops tegelijk draadloos kunt internetten. Met Voordelig Vast bellen belt u met lage gesprekstarieven, eventueel met de mogelijkheid om voor een vast bedrag onbeperkt te bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Telfort. Op de website van Telfort vult u uw het bestelformulier met uw gegevens en eventuele extra opties in en u verstuurt de aanvraag.

De eerste 3 maanden betaalt u slechts 29 Euro per maand en krijgt u een gratis monteur die het pakket voor u installeert, mocht u er zelf niet uitkomen. De normale prijs, na de eerste 3 maanden bedraagt 42,50 per maand. Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.

50 Mb/s Downloadsnelheid
5 Mb/s Uploadsnelheid
Glasvezelnee
Internet in pakketja
(Digitale) televisie in pakketja
Vaste telefonie in pakketja
29,00 Per maand