Tele2 Internet Extra, Zorgeloos Bellen en TV Basis

Tele2 Extra Internet met Zorgeloos Bellen en Televisie Basis is een abonnement dat wordt aangeboden door Tele2. De voordelen van dit pakket: zijn Interactieve TV, razendsnel internet tot 100 Mb/s, 5 uur bellen naar vaste en mobiele nummers, draadloos internet, interactieve TV-gids, Tele2 Videotheek, en gratis gebruik draadloos modem. Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Tele2. De aansluitkosten van dit pakket bedragen 30 Euro.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Tele2. Op de website van Tele2 vult u uw het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Profiteer van een tijdelijke actie. De eerste 6 maanden betaalt u slechts 42,00 per maand. De normale prijs van dit pakket (het tarief dat u betaalt na het eerste half jaar) bedraagt 47,00 per maand.

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.

100 Mb/s Downloadsnelheid
8 Mb/s Uploadsnelheid
Glasvezelnee
Internet in pakketja
(Digitale) televisie in pakketja
Vaste telefonie in pakketja
40,00 Per maand
-->