T-Mobile Thuis Alles-in-1 100Mb

T-Mobile is voornamelijk bekend om haar mobiele telefonie, maar biedt onder de naam T-Mobile Thuis ook internet, televisie en telefonie aan, net als andere aanbieders zoals bijvoorbeeld KPN, Ziggo, Telfort en Tele2

Het Alles-in-1 Family pakket is een compleet pakket met 100Mb internet (het snelste ADSL pakket dat T-Mobile nu biedt), interactieve televisie tot 60 zenders (waarvan 28 in HD-kwaliteit), met de mogelijkheid programma's op te nemen, en een telefoonaansluiting, waarmee u vanaf 13 cent per minuut met een vaste telefoonlijn belt naar vaste en mobiele telefoonnummers.

Voor het internet kunt u gratis gebruik maken van een wifi modem, die u van T-Mobile in bruikleen krijgt.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner T-Mobile Thuis. Pakketten van T-Mobile Thuis werden voorheen aangeboden onder de naam Vodafone Thuis. T-Mobile heeft echter de vaste internetactiviteiten van Vodafone overgenomen en biedt sinds februari 2017 de pakketten onder de naam T-Mobile Thuis aan. Op de website van T-Mobile vult u in enkele eenvoudige stappen het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Dit is een actie. Het eerste half jaar betaalt u voor dit pakket slechts 28,50 Euro per maand. Het bedrag dat u na dit eerste jaar betaalt, bedraagt 48,50 Euro per maand.

100 Mb/s Downloadsnelheid
10 Mb/s Uploadsnelheid
Glasvezelnee
Internet in pakketja
(Digitale) televisie in pakketja
Vaste telefonie in pakketja
28,50 Per maand
-->