Ziggo Connect & Play Start (Internet + TV)

Televisie en Internet in één pakket met het Ziggo Connect & Play Start abonnement. Dit pakket is inclusief 70+ zenders, waarvan 29 in HD-kwaliteit. Een van de zenders is Ziggo Sport, hét sportkanaal van Ziggo, met voetbalduels uit de Engelse Premier League, de Spaanse Primera Division, maar ook Formule1, NBA basketbal, golf, rugby, tennis en atletiek. Daarbij heeft u het gemak van een degelijke internetverbinding met 40 Mbit/s downloadsnelheid.

Wilt u overstappen vanaf een andere aanbieder? Dan helpt Ziggo u hierbij. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces, waarna Ziggo u mailt welke informatie zij van u nodig hebben. Dan regelen zij de overstap.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Ziggo. Op de website van Ziggo vult u uw het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.

40 Mb/s Downloadsnelheid
4 Mb/s Uploadsnelheid
Glasvezelnee
Internet in pakketja
(Digitale) televisie in pakketja
Vaste telefonie in pakketnee
48,50 Per maand
-->