T-Mobile Thuis Alles-in-1 Glasvezel 500Mb

T-Mobile is voornamelijk bekend om haar mobiele telefonie, maar biedt onder de naam T-Mobile Thuis ook internet, televisie en telefonie aan, net als andere aanbieders zoals bijvoorbeeld KPN, Ziggo, Telfort en Tele2

Het Alles-in-1 500Mb pakket is het snelste pakket van T-Mobile Thuis en een van de snelste pakketten in Nederland verkrijgbaar. Het is een compleet pakket met een downloadsnelheid én uploadsnelheid van maar liefst 500Mb, interactieve televisie tot 60 zenders (waarvan 30 in HD-kwaliteit) en een telefoonaansluiting, waarmee u vanaf 13 cent per minuut met een vaste telefoonlijn belt naar vaste en mobiele telefoonnummers.

Voor het internet kunt u gratis gebruik maken van een wifi modem, die u van T-Mobile in bruikleen krijgt.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner T-Mobile Thuis. Pakketten van T-Mobile Thuis werden voorheen aangeboden onder de naam Vodafone Thuis. T-Mobile heeft echter de vaste internetactiviteiten van Vodafone overgenomen en biedt sinds februari 2017 de pakketten onder de naam T-Mobile Thuis aan. Op de website van T-Mobile vult u in enkele eenvoudige stappen het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Dit is een actie. Het eerste half jaar betaalt u voor dit pakket slechts 47,50 Euro per maand. Het bedrag dat u na dit eerste half jaar betaalt, bedraagt 67,50 Euro per maand.

500 Mb/s Downloadsnelheid
500 Mb/s Uploadsnelheid
Glasvezelja
Internet in pakketja
(Digitale) televisie in pakketja
Vaste telefonie in pakketja
47,50 Per maand
-->