T-Mobile Thuis Alles-in-1 Glasvezel 50Mb

T-Mobile is voornamelijk bekend om haar mobiele telefonie, maar biedt onder de naam T-Mobile Thuis ook internet, televisie en telefonie aan, net als andere aanbieders zoals bijvoorbeeld KPN, Ziggo, Telfort en Tele2

Het Alles-in-1 50Mb pakket met Glasvezel is een pakket van T-Mobile Thuis, met een stabiele snelheid van 50 Mb/s. Het is een compleet pakket met 50Mb internet, interactieve televisie met meer dan 60 zenders (waarvan 30 in HD-kwaliteit) en een telefoonaansluiting, waarmee u vanaf 13 cent per minuut met een vaste telefoonlijn belt naar vaste en mobiele telefoonnummers.

Voor het internet kunt u gratis gebruik maken van een wifi modem, die u van T-Mobile in bruikleen krijgt.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner T-Mobile Thuis. Pakketten van T-Mobile Thuis werden voorheen aangeboden onder de naam Vodafone Thuis. T-Mobile heeft echter de vaste internetactiviteiten van Vodafone overgenomen en biedt sinds februari 2017 de pakketten onder de naam T-Mobile Thuis aan. Op de website van T-Mobile vult u in enkele eenvoudige stappen het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Dit is een actie. Het eerste half jaar betaalt u voor dit pakket slechts 30 Euro per maand. Het bedrag dat u na dit eerste half jaar betaalt, bedraagt 50 Euro per maand.

50 Mb/s Downloadsnelheid
50 Mb/s Uploadsnelheid
Glasvezelja
Internet in pakketja
(Digitale) televisie in pakketja
Vaste telefonie in pakketja
30,00 Per maand
-->