XS4ALL Internet Plus

Het pakket wordt gratis geïnstalleerd door een installatiemonteur. U ontvangt tevens een FRITZ!box modem met een waarde van 199 Euro en beveiligingssoftware voor 3 computers en elke maand 500MB mobiel internet gratis. Daarnaast ontvangt u de eerste 6 maanden een korting van 11 Euro per maand op het abonnement en betaalt u slechts 44 Euro per maand. Na deze 6 maanden betaalt u de normale kosten van dit pakket: 55 Euro per maand.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Internetdealer.nl. Zij verzorgen uw aanvraag bij XS4ALL en zorgen ervoor dat het abonnement op het door u gewenste adres wordt geleverd. Voor deze service betaalt u niets extra's, u gaat geen overeenkomst aan met Internetdealer.nl en betaalt alle kosten gewoon aan XS4ALL.

Dit is een actie. U ontvangt tijdelijk een gratis Android tablet bij uw bestelling via onze partner Internetdealer. Daarnaast ontvangt u de eerste 6 maanden een korting van 11 Euro per maand op het abonnement en betaalt u slechts 40 Euro per maand. Na deze 6 maanden betaalt u de normale kosten van dit pakket: 51 Euro per maand.

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.

160 Mb/s Downloadsnelheid
16 Mb/s Uploadsnelheid
Glasvezel
Internet in pakketja
(Digitale) televisie in pakketnee
Vaste telefonie in pakketnee
44,00 Per maand
-->