XS4ALL Internet Plus en Bellen

Het pakket wordt gratis geïnstalleerd door een installatiemonteur. U ontvangt tevens een FRITZ!box modem met een waarde van 199 Euro, beveiligingssoftware voor 3 computers. Bellen doet u voor een vast laag tarief van 10 cent per minuut of gratis naar andere abonnees van XS4ALL. Wilt u veel bellen, kunt u voor 15,00 per maand extra gratis naar vaste en mobiele nummers in de Benelux bellen. Nummerbehoud is gratis.

XS4ALL Internet Compact en Bellen is snel en heel eenvoudig te bestellen via onze partner Internetdealer.nl. U profiteert dan van extra voordeel ten opzichte van overstappen via de website van XS4ALL zelf. Op de website van Internetdealer vult u in een formulier uw gegevens in en uw aansluiting wordt aangevraagd.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Internetdealer.nl. Zij verzorgen uw aanvraag bij XS4ALL en zorgen ervoor dat het abonnement op het door u gewenste adres wordt geleverd. Voor deze service betaalt u niets extra's, u gaat geen overeenkomst aan met Internetdealer.nl en betaalt alle kosten gewoon aan XS4ALL.

Dit is een actie. U ontvangt tijdelijk een gratis Android tablet bij uw bestelling via onze partner Internetdealer. Daarnaast ontvangt u de eerste 6 maanden een korting van 11 Euro per maand op het abonnement en betaalt y slechts 49 Euro per maand. Na deze 6 maanden betaalt u de normale kosten van dit pakket: 60 Euro per maand.

Kijk voor de meest actuele informatie over tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van een internet abonnement altijd op de website van de internet provider.

160 Mb/s Downloadsnelheid
16 Mb/s Uploadsnelheid
Glasvezel
Internet in pakketja
(Digitale) televisie in pakketnee
Vaste telefonie in pakketja
49,00 Per maand
-->