Fiber All-in-1 Medium

Dit pakket omvat internet (met de mogelijkheid te upgraden naar glasvezel, indien leverbaar op uw adres), telefonie en digitale televisie. U ontvangt alle benodigde apparatuur gratis: een Wifi router, glasvezelmodem, Settop box HD en alle benodigde kabels om alles aan te sluiten.

Het All-in-1 Medium pakket is gelijk aan het All-in-1 Light pakket van Fiber, echter is dit pakket uitgebreider, met meer televisiezenders (in HD).

De interactieve HD-televisie (HD TV Start, Basis) omvat 76 zenders waaronder 1 zender FOX sports Eredivisie, Video on Demand en Programma Gemist. Ook kunt u op uw smartphone, tablet en PC televisie kijken.

Bellen doet u voor 9 cent per minuut. Echter heeft u ook de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand te bellen naar vaste, mobiele en internationale nummers.

Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Fiber. Op de website van Fiber vult u uw het bestelformulier met uw gegevens en eventuele extra opties in en u verstuurt de aanvraag.

100 Mb/s Downloadsnelheid
30 Mb/s Uploadsnelheid
Glasvezelnee
Internet in pakketja
(Digitale) televisie in pakketja
Vaste telefonie in pakketja
49,95 Per maand
-->