Caiway is een glasvezelprovider in het Westen van Nederland. Het moederbedrijf CAIW bestaat al sinds 1981, deze afkorting staat voor Communicatie, Amusement, Informatie en Web. Caiway levert internet, televisie en telefonie via een glasvezelverbinding. Een onderscheidend kenmerk van glasvezel provider Caiway is de internetsnelheid garantie tot maar liefst 600Mb/s uploaden en downloaden. Naast internet levert Caiway enkele interessant geprijsde Alles-in-1 pakketten die naar wens uit te breiden zijn.

Drie glasvezel diensten van Caiway

Caiway is een “triple-play” aanbieder. Dat houdt in dat je internet, televisie en telefonie kunt onderbrengen bij dezelfde provider. Dit zijn de voornaamste kenmerken van elke dienst:

Internet

 • Glasvezel internet met drie verschillende snelheden; 100Mb/s - 300Mb/s - 600 mb/s
 • Snelheid garantie; de gekozen snelheid wordt gegarandeerd tot aan huis geleverd
 • Zenden en ontvangen gaat op dezelfde snelheid dankzij het gebruik van glasvezelkabel

Televisie

 • Standaard 70 zenders met daarvan 30 zenders in Full HD beeldkwaliteit
 • Garantie dat HD zenders ook daadwerkelijk in HD kwaliteit worden aangeboden
 • Geen kastje nodig omdat televisie direct via de Coax kabel te bekijken is
 • Optioneel interactieve televisie met programma’s terugkijken, opnemen en pauzeren
 • Optionele zenderpakketten zoals Fox Sports Eredivisie en Film1

Telefonie

 • Telefoneren met kosten per seconde, niet per minuut
 • Scherpe beltarieven in binnen- en buitenland
 • Optie voor onbeperkt bellen in Nederland

Naast de drie standaard diensten is het mogelijk een Alles-in-1 pakket van Caiway uit te breiden met een Internet Veilig pakket. Deze dienst werkt op PC, laptop en mobiele apparaten in huis.

Caiway service en ondersteuning

Naast het hoofdkantoor kunt u voor service en ondersteuning ook terecht bij vele kantoren verspreid in het Westen van Nederland. De meeste zaken kunt u zelf online regelen via uw persoonlijke Mijn Caiway account. Zo heeft u altijd inzicht in uw facturen, u kunt het dienstenpakket zelf wijzigen en een verhuizing eenvoudig online doorgeven. Installatie van het Caiway pakket kunt u eenvoudig zelf uitvoeren met de stap-voor-stap handleidingen. Mocht u er onverhoopt toch niet uitkomen stuur Caiway gratis een monteur bij u langs.

Kies voor een Caiway Alles-in-1 pakket

U kunt kiezen voor alleen internet, met een Alles-in-1 pakket van Caiway zult u meteen besparen op uw abonnementskosten. Bij de snelheden van 300Mb/s en hoger krijgt u de eerste twee maanden ook nog een fikse korting op het abonnement. U kunt zelf kiezen om extra opties te nemen zoals extra zenderpakketten, onbeperkt bellen in Nederland en Internet Veilig van Caiway.

Overstappen naar Caiway is zeer eenvoudig, sluit direct uw Caiway abonnement af!