Online.nl is een online aanbieder van verschillende soorten internet-, TV-, en telefoniepakketten. Wanneer u overstapt naar Online.nl, ontvangt u een mooie aanbieding: de eerste drie maanden krijgt u een korting van 10 euro per maand op uw pakket. De aanbieding is geldig voor bijna alle pakketten.

Online.nl biedt vele verschillende soorten abonnementen. U kunt kiezen voor een pakket met alleen internet, maar ook voor pakketten met een combinatie van internet en telefonie of internet en TV. Daarnaast zijn er ook alles-in-1 pakketten, die bestaan uit internet, TV en telefonie.

Bij Online.nl is er keuze uit twee soorten internet: glasvezel en DSL. Glasvezel is tegenwoordig de nieuwe standaard en is over het algemeen sneller dan DSL. De snelheden die via glasvezel worden aangeboden zijn 50, 100 en 200 Mb per seconde, en u heeft hierbij geen last van snelheidsverlies. Glasvezel is echter nog niet overal in Nederland beschikbaar, hoewel dit steeds meer wordt aangelegd.

De snelheden voor DSL internet die worden aangeboden zijn iets lager, namelijk 10, 30, 50 en 100 Mb per seconde. De snelheid van het internet is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand van het wijkcentrum naar uw adres.

Op Online.nl kunt u via een postcodecheck gemakkelijk bekijken welke internetpakketten beschikbaar zijn op uw adres, en of u gebruik kunt maken van DSL of glasvezel. Het invullen van uw postcode is geheel vrijblijvend, en daarna kunt u een lijst met beschikbare pakketten bekijken. Als u een keuze maakt uit deze opties, kunt u direct uw bestelling afronden.

Naast internetpakketten biedt Online.nl ook verschillende telefoniepakketten. Het standaardpakket is Hallo Basis. Deze telefonieaansluiting is geschikt voor mensen die niet veel bellen, en daar ook niet veel geld aan kwijt willen zijn. Per gesprek betaalt u een starttarief van 10 cent, en daar bovenop komt een klein bedrag per gebelde minuut. U krijgt hierbij dus nooit te maken met een vast maandbedrag; het aantal gebelde minuten bepaalt uw kosten.
Wanneer u meer gebruik maakt van telefonie, kan het voordelig zijn om uw pakket uit te breiden met Hallo Nederland Vast en/of Mobiel, Hallo Europa of Hallo Wereld. Hiermee kunt u voor een vast bedrag per maand binnen Nederland, Europa of wereldwijd telefoneren, waarbij u alleen het starttarief van 10 cent per gesprek betaalt.

Daarnaast is er nog Interactieve TV. Het standaardpakket bestaat uit 72 zenders, waarvan 24 in HD-kwaliteit als dit beschikbaar is op uw adres, en 48 radiozenders. U kunt dit pakket uitbreiden met verschillende extra zenderpakketten. Zo biedt Online.nl het Extra Interactieve TV pakket, waarmee u het aantal televisiezenders verhoogt naar 108, waarvan 27 in HD. U kunt ook kiezen voor algemeen bekende zenderpakketten, zoals HBO en Fox Sports. Op de website van Online.nl kunt u alle beschikbare zenderpakketten bekijken.

Wanneer u overstapt op Online.nl, krijgt u de eerste drie maanden een korting van 10 euro per maand op uw abonnement. Dit is geldig voor alle pakketten, behalve pakketten met alleen internet en pakketten met een internetsnelheid van 10 Mb per seconde.

Bekijk de actie op Online.nl