Kiest u voor het Alles-in-1 Standaardpakket van KPN, dan kiest u voor het meest populaire pakket van KPN, met Interactieve TV, snel internet en met een gratis vaste telefoonaansluiting. En tijdens de All Inclusive Weken is dit inclusief heel veel extra’s én een hoge korting.

Zo wordt het pakket gratis door een monteur geïnstalleerd, op het moment dat het u uitkomt. In het pakket ontvangt u diverse extra’s, zoals twee HD-televisieontvangers, waardoor u op twee televisies van alle mogelijkheden gebruik kunt maken en het Opnemen pakket, waarmee u eenvoudig meerdere programma’s tegelijk kunt opnemen. Maar het Alles-in-1 Standaard pakket biedt nog veel meer: ruim 70 televisie- en 90 radiozenders, 29 HD-zenders, Begin gemist, Programma gemist, tv pauzeren, maar ook bijvoorbeeld Spotify Premium maakt standaard deel uit van het pakket.

De beschikbare internetsnelheden bedragen 20, 60 en 100 Mb/s. U kunt zelf uit deze snelheden kiezen, maar is ook afhankelijk welke snelheid op uw adres leverbaar is.

Telefonie is ook in het pakket inbegrepen. Voor de vaste lijn betaalt u niets, alleen wanneer u belt. Dit doet u voor 10 cent per minuut, of voordelig middels middels een belbundel, waarbij u voor 16,50 Euro per maand onbeperkt belt naar vaste en mobiele nummers in Nederland en vaste nummers in het buitenland.

Voor het Alles-in-1 Standaard pakket betaalt u de eerste drie maanden slechts 35 Euro per maand. Dat is een korting van 25 Euro per maand. Naast de korting op de maandkosten betaalt u ook geen activatiekosten t.w.v. 35 Euro.

Wilt u meer te weten komen over alle mogelijkheden van het Alles-in-1 pakket van KPN, bezoek dan de KPN website, waar alle informatie duidelijk uitgelegd staat en waar u middels de KPN postcodecheck kunt bekijken welke internetsnelheden op uw adres beschikbaar zijn.