Vandaag is het aanbod van internetpakketten van Stipte toegevoegd aan Provider Internet. Stipte is geen nieuwe naam in de internetprovidermarkt, deze naam bestaat al wat langer. De roots gaan terug naar de tijd dat Stipte nog onder een andere naam bestond: Scarlet Internet. Scarlet is naam die in 1992 opgericht is en is uiteindelijk in 2014 van naam veranderd. In januari is Stipte overgenomen door de provider Fiber, maar Stipte zal nog wel blijven bestaan.

Stipte biedt verschillende internetpakketten aan, waarbij de pakketten met zowel DSL als glasvezel leverbaar zijn. De pakketten met DSL hebben een downloadsnelheid van 30, 50 of 80 Mb/s, de glasvezelpakketten hebben een snelheid van 100, 200 of 500 Mb/s. Stipte biedt haar diensten via vier verschillende soorten pakketten aan:

  • Internet
  • Internet en bellen
  • Internet, bellen en digitale televisie
  • Internet, bellen en interactieve televisie
De pakketten met alleen internet worden onder de naam “Internet” aangeboden, waarbij voor glasvezel kan worden gekozen als dit op uw adres ook beschikbaar is. De pakketten met internet en bellen onder de naam “Stipte One”. Bij Stipte One krijgt u in dat geval een vaste telefoonlijn waar u voor een starttarief van 10 cent en een tarief van 8 cent per minuut voordelig kunt bellen. Verschillen in prijs zijn er nauwelijks in vergelijking met de pakketten die alleen internet bevatten.
Internet, bellen en digitale televisie wordt onder de naam Scarlet Family aangeboden. Dit pakket laat zich het best omschrijven als het internet en bellen pakket, met daarbij digitale televisie van Digitenne. Het zenderaanbod is echter beperkt. Slechts 29 zenders staan tot u beschikking. Wilt u een ruimer aanbod, dan is het pakket met internet, bellen en interactieve televisie beter geschikt.

Het internet, bellen en interactieve televisie pakket wordt aangeboden als het “Stipte Alles-in-1” pakket. Dit pakket kent meerdere voordelen ten opzichte van Scarlet Family. Het heeft een zeer groot aantal televisiezenders, namelijk 126. Dit is meer dan de meeste andere providers. Hierbij zijn zo’n 40 zenders in HD-kwaliteit. Ook HBO is standaard in het basispakket opgenomen. Daarnaast krijgt u ongeveer 110 radiozenders en de mogelijkheid om tot 6 programma’s tegelijkertijd op te nemen.
Uniek aan het Alles-in-1 pakket is tevens de zeer uitgebreide moeite die wordt genomen om het pakket voor u te installeren. VIP installatie noemt Stipte dit. Dit betekent dat een monteur de modem installeert, maar ook nieuwe draden trekt en wegwerkt. Ook worden gaten in muren en/of vloer geboord indien dit nodig is. Dit hoeft door u dan niet gedaan te worden. Daarnaast wordt de televisie voor u ingesteld en de verschillende apparaten in huis, zoals tablets, smartphones, laptops en computers. Zodra dit alles gebeurd is krijgt u een uitgebreide demonstratie hoe alles is aangesloten en weggewerkt. Voor dit alles wordt ruim de tijd genomen. VIP installatie is ook voor andere pakketten verkrijgbaar, echter alleen tegen meerprijs. Bij Scarlet Family wordt het pakket ook gratis voor u geďnstalleerd, alleen betreft dit een basisinstallatie, zonder de vele extra services van de VIP installaties. Andere pakketten worden in ieder geval geleverd met een gratis doe-het-zelf installatie, met de mogelijkheid om tegen meerprijs de installatie door een monteur te laten verrichten.

Bekijk alle pakketten van Stipte op deze website »
Bekijk het volledige aanbod van Stipte op de website van Stipte »