Bent u op zoek naar een interessante aanbieding voor het gebruik van interactieve televisie, internet en vaste telefonie, dan kunt u gebruik maken van de nieuwe aanbieding van Vodafone. Profiteert u van deze aanbieding, dan krijgt u interactieve televisie, een snelle internetverbinding en een vaste telefoonaansluiting met lage beltarieven het eerste half jaar voor 19,50 euro per maand.

De inhoud van het pakket
Als u een Alles-in-1 pakket van Vodafone afsluit, bijvoorbeeld Alles-in-1 Instap of Alles-in-1 Familie, krijgt u ten eerste een aansluiting voor interactieve televisie. Dit betekent dat u maar liefst 60 digitale zenders ontvangt, waarvan 28 zenders in HD-kwaliteit. Verder kunt u altijd gebruik maken van de interactieve TV Box van Vodafone, die u gratis bij het abonnement krijgt. Wilt u op meerdere plekken in uw woning televisie kijken, dan is dit mogelijk met de gratis dienst TV Anywhere die altijd bij het abonnement inbegrepen is. Tot slot kunt u ook Programma Gemist gebruiken na het afsluiten van het abonnement, waardoor u uw favoriete programma’s tot tien dagen geleden terug kunt kijken.

Naast televisie, neemt u ook een internetaansluiting af bij Vodafone als u het pakket voor 19,50 euro per maand afsluit. U kunt zelf aangeven welke internetsnelheid u wenst te gebruiken, waarbij de keuze heeft uit verschillende internetsnelheden tot maximaal 500 Mbps. Heeft u het pakket afgesloten, dan krijgt u altijd een gratis Wi-Fi modem in bruikleen.

Tot slot bestaat het pakket tevens uit een vaste telefoonaansluiting met de lage beltarieven van Vodafone. Met de vaste telefoonaansluiting kunt u naar zowel vaste als mobiele nummers bellen voor een vast laag tarief van 9 cent per minuut en omdat er per seconde wordt afgerekend, betaalt u nooit te veel.

Stel uw ideale pakket samen
Het pakket van Vodafone bestaat uit vaste onderdelen, maar u kunt deze onderdelen wel geheel naar wens inrichten. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen welke internetsnelheid uw internetverbinding moet krijgen, zodat u een pakket kunt afsluiten dat voor honderd procent bij u past. Afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het afsluiten van het pakket, wordt er een maandelijkse prijs berekend. De minimale prijs die u moet betalen voor het pakket, betreft de prijs van 19,50 euro per maand.

Heeft u een pakket afgesloten bij Vodafone, dan kunt u altijd gratis gebruik maken van de Thuis Installatie Garantie en de Gratis Overstapservice van Vodafone. Daarnaast kunt u uw pakket gratis maandelijks wijzigen, zodat u uw pakket kunt aanpassen naar de voor u meest ideale samenstelling op dat moment.

Bekijk de verschillen en volledige inhoud van de pakketten op de website van Vodafone »