Per vandaag vindt u op provider-internet.nl een vernieuwde postcodecheck. Via deze module kunt u snel een eenvoudig bekijken welke pakketten er op uw adres leverbaar zijn en geeft een vollediger en duidelijker overzicht dan de vorige module. U vindt de postcodecheck in de rechterkolom van deze site.

Niet alle pakketten zijn op alle adressen leverbaar. Dit geldt ook voor de beschikbare downloadsnelheden. Deze kunnen ook per adres verschillen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar veelal veroorzaakt door het aantal huishoudens in uw buurt met een soortgelijk pakket en de afstand tot de wijkcentrale.

Met de vernieuwde module ziet u in een overzicht de voor uw beschikbare adressen, waarbij er bij verschillende providers de beschikbaarheid en het aanbod wordt gecontroleerd. In sommige gevallen kunt u ook pakketten combineren, bijvoorbeeld met internet van aanbieder A en telefonie van aanbieder B. De aanbieders waarbij wordt gecontroleerd zijn onder andere Tele2, Telfort, Ziggo, KPN, Vodafone, Fiber en Online.