In dit artikel kijken we terug naar de top 3 meest populaire internetproviders voor de maanden juli, augustus en september 2014, gebaseerd op voorkeuren en interesses van andere bezoekers van deze website.

De Top3 overzichten voor deze maanden zijn als volgt:

Juli:
1. Online.nl
2. Telfort
3. Tele2

Augustus:
1. Telfort
2. Online.nl
3. KPN

September:
1. Telfort
2. Kpn
3. Online.nl

Telfort was gedurende juli, augustus en september tezamen de populairste internetprovider. Mogelijk mede door de scherp geprijsde Alles-in-1 aanbieding. Voor het Alles-in-1 pakket van Telfort betaalt u slechts 41 Euro per maand. Dit bedrag in inclusief 2 HD-ontvangers. Een pakket met slechts 1 ontvanger is ook mogelijk. Voor dit pakket betaalt u iets minder: 37 Euro per maand.

Online.nl en KPN waren eveneens in trek. KPN pakte onlangs groot uit met de All Inclusive Weken, een actie die inmiddels verlengd is tot eind oktober. Tijdens deze All Inclusive weken krijgt u tal van extra's bij uw pakket, zoals Spotify Premium, gratis installatie door een monteur en geen bijkomende kosten indien u via de website bestelt. Maar ook het Opnemen Pakket en 2 HD-ontvangers maken deel uit van het pakket.

Online.nl is een bekende speler in de eerdere Top3 lijsten. Dit komt voornamelijk omdat Online.nl een van de voordeligere providers is, met een ruim aanbod tegen een scherpe prijs.