Naast mobiele telefonie, biedt Vodafone nu ook Vodafone Thuis aan. Dat zijn abonnementen met een DSL- of glasvezel internet, optioneel aangevuld met interactieve televisie en een vaste telefoonaansluiting. En overstappen kan nu ook heel voordelig.

Voor het Alles-in-1 pakket van Vodafone, met een internetverbinding van 20 Mb/s betaalt u het eerste jaar slechts 30 Euro per maand. Dat is een korting van 10 Euro per maand.

Bij Vodafone heeft u als voordeel dat u zelf het pakket kunt samenstellen dat het beste bij uw wensen past. In de zeer overzichtelijke bestelmodule kunt u gemakkelijk aangeven welke internetverbinding u wilt, DSL of glasvezel, en met welke snelheid. Ook voor de telefonie en interactieve televisie zijn er diverse mogelijkheden. Bij telefonie is voicemail via email en nummerbehoud gratis inbegrepen. Daarbij kunt u het pakket tevens uitbreiden met 2500 minuten bellen, of naar vaste- of naar vaste- en mobiele telefoonnummers in Nederland.
 
Bij de interactieve televisie heeft u de mogelijkheid om naast het basispakket met 54 digitale zenders, waarvan 25 in HD-kwaliteit, extra zenderpakketten wilt toevoegen. Dit kan in de categorieŽn Kids & Music, Entertainment, Infotainment en International. Uiteraard zijn ook de premiumpakketten Fox Sports, Sport1 en HBO beschikbaar, evenals een erotiek pakket.

Gratis installatie

Wanneer u kiest voor het 3-in-1 pakket, oftewel met internet, telefonie en televisie, betaalt u geen kosten voor de basisinstallatie door de monteur. Deze installatie bestaat onder andere uit het aansluiten van de interactieve box op de televisie, verbinden met de modem, die ook opgehangen en aangesloten wordt, het activeren en beveiligen van WiFi en het instellen van de televisie en het testen van de internetverbinding. Kiest u voor een van de andere pakketten (alleen internet, internet + televisie of internet + bellen), dan zit deze installatie niet gratis inbegrepen en betaalt u tijdelijk slechts Ä 37,50.

Bekijk alle pakketten van Vodafone Ľ
Bekijk de acties op Vodafone.nl Ľ