Hoewel in juli voor velen de zomervakantie begonnen (en misschien zelfs al afgelopen) is, is het ook een maand geweest waarbij velen hebben gekozen om van internet provider over te stappen. En dat is vaak niet voor niets. Wanneer u kritisch naar het aanbod van de verschillende providers kijkt en dit vergelijkt met uw huidige aanbieder, kan het zo zijn dat u op jaarbasis soms zelfs een paar honderd euro kunt besparen. In dit artikel blikken we kort terug op de maand juli, voor de top3 meest populaire internetproviders.

Inspelend op een mooie zomer, met mooi weer, introduceerde Online.nl in juli de Summertime actie. Een superscherpe aanbieding, met internet, telefonie en digitale televisie voor slechts 24,95 per maand. En dat gedurende de looptijd van het contract: 24 maanden lang! Velen hebben van deze actie gebruik gemaakt en daarmee is Online.nl met stip op de eerste plaats geŽindigd. Wegens het succes van deze actie is deze zelfs verlengd en ook in de maand augustus geldig.

De tweede plaats wordt bezet door Telfort. Met hetzelfde, maar voordelige aanbod van 36 Euro per maand voor het Alles-in-1 pakket, met interactieve televisie op alle schermen en 30 Mb internet, blijft dit pakket een heel aantrekkelijk en voordelig alternatief voor andere, duurdere pakketten en aansluitingen. Ook de vele commercials van Telfort op televisie werken hieraan mee; de naamsbekendheid van Telfort wordt almaar groter, met een tweede plaats in deze top3 tot gevolg.

De derde plaats in deze top3 wordt bezet door UPC. UPC, de enige kabelaanbieder in deze top3, heeft momenteel ook een kortingsactie. Het Alles-in-1 Standaard pakket, met opnemen en pauzeren, kost de eerste 3 maanden slechts 34,50. Dit is een korting van 15 Euro per maand. Hoewel dit Alles-in-1 pakket duurder is dan bijvoorbeeld Online.nl of Telfort, ligt ook de downloadsnelheid met 60 Mb/s een stuk hoger, en heeft u de beschikking over meer televisiezenders.