De laatste top3 internetproviders dateert alweer van even geleden. Hoog tijd om opnieuw te kijken naar de 3 meest populaire internetproviders van dit moment, waarbij we in dit geval niet terugkijken op de vorige maand, maar op de afgelopen twee maanden.

Op de eerste plaats is Telfort geëindigd. Telfort heeft afgelopen twee maanden hard gewerkt aan haar naamsbekendheid. Met name op televisie zijn er veel commercials te zien. Hoewel deze voornamelijk over mobiele telefonie gaan, heeft dit ongetwijfeld ook effect op de internetpakketten. De pakketten die Telfort zijn scherp geprijsd en zeker concurrerend met andere aanbieders in de markt. Daarbij ontvangt u momenteel ook diverse extra’s, zoals bij het Telfort Alles-in-1 pakket, waarbij twee maanden gratis het plus-pakket en twee maanden gratis het HBO pakket ontvangt, met een ruim aanbod aan series uit de Verenigde Staten.

De tweede stek wordt bezet door Tele2. Afhankelijk van hoe naar het aanbod gekeken wordt, is Tele2 momenteel de goedkoopste internet aanbieder. Wanneer u een tweejarig contract afsluit, bedraagt het abonnementstarief gedurende het eerste jaar slechts € 7,50 per maand. Voor een meerprijs van € 2,50 per maand wordt de downloadsnelheid verhoogd van maximaal 20 Mb/s naar maximaal 50 Mb/s. Daarbij betaalt u ook geen aansluitkosten.

Hekkensluiter in deze top3 is Online.nl. Ook Online.nl is een offensief gestart met televisiecommercials en biedt net als Tele2 en Telfort scherp geprijsde pakketten. Zo betaalt u gedurende het eerste jaar voor een pakket met alleen internet een maandbedrag van € 9,95. De downloadsnelheid van dit tweejarige abonnement bedraagt maximaal 30 Mb/s. Maar ook biedt Online.nl een Alles-in-1 pakket met 30 Mb/s internet, telefonie en digitale televisie voor slechts € 24,95 per maand.