Upc heeft een nieuw en aangepast aanbod. Na de succesvolle introductie van de Horizon box, een aantal maanden geleden, worden vanaf heden bij vrijwel alle Alles-in-1 pakketten met de Horizon box aangeboden en zijn downloadsnelheden tot 200 Mb/s beschikbaar.

UPC is een kabel aanbieder, dat wil zeggen dat het signaal via de televisiekabel wordt doorgegeven. ditzelfde geldt overigens ook voor Ziggo, terwijl andere aanbieders zoals KPN, Telfort, Tele2 en Online het signaal via het telefoonnetwerk doorgeven.

De Horizon mediabox is een kastje dat zorgt voor de digitale televisie, draadloos internet en de telefonieaansluiting. Het wordt aangesloten op de televisiekabel waarvandaan het signaal uw huiskamer binnenkomt. De voordelen van de Horizon box zijn onder andere dat hoge downloadsnelheden ondersteund worden, u meerdere televisieprogramma's tegelijkertijd kunt opnemen en dat u een zeer uitgebreid aanbod van extra mogelijkheden hebt, waaronder een ruim aanbod aan apps (zoals YouTube), die op uw televisie benaderbaar zijn.

Bekijk het nieuwe aanbod van UPC
Bekijk alle pakketten op de website van UPC