Bij KPN ontvangt u 3 maanden lang extra korting op het Alles-in-één pakket. Waar u normaal voor het Instap, Standaard en Premium pakket respectievelijk 46,77 of 56,94 of 67,11 per maand betaalt, betaalt u nu de eerste drie maanden slechts 35 Euro.

Met het Alles-in-één pakket van KPN heeft u internet met een downloadsnelheid van 8, 40 of 80 Mb, afhankelijk van het pakket dat u kiest. Het Instap pakket heeft de laagste snelheid, gevolgd door het Standaard pakket met 40Mb. Het Premium pakket is, zoals de naam al aangeeft, het meest volledige pakket, met de snelste internet snelheid.

Bij het Standaard- en Premium pakket ontvangt u tevens een abonnement op Spotify. Dit is een online muziekdienst waarmee u op uw computer of telefoon gemakkelijk muziek kunt opzoeken in een bibliotheek met miljoenen nummers en direct kunt afspelen in hoge geluidskwaliteit.

Alle pakketten beschikken over interactieve televisie, met een keuze uit ruim 60 televisie- en 90 radiozenders. Daarnaast kunt u voor een voordelig tarief met een vaste telefoonaansluiting bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers.

Wilt u weten of KPN op uw adres beschikbaar is? Doe dan de KPN postcodecheck »

Kijk op de website van KPN voor alle voordelen van de Alles-in-één pakketten »