Dinsdag 29 januari is de naam van T-Mobile Online veranderd. Nadat begin vorig jaar Online is ge´ntegreerd in T-Mobile Online, is Online sinds deze week weer zelfstandig geworden en gaat het weer verder onder de naam Online.nl.

Zoals men bij (T-Mobile) Online zelf zegt: Wij willen onze dienstverlening nog verder verbeteren voor de klanten met een vaste internetverbinding. En dat vereist focus. Want zorgen voor een perfect werkende vaste verbinding om te internetten, bellen of tv te kijken, is nu eenmaal een speciale tak van sport. En niet te vergelijken met bijvoorbeeld mobiele telefonie. Daarom gaat Online alleen verder. Los van T-Mobile. Zodat we nog dichterbij de klanten komen te staan en daardoor nog beter in kunnen spelen op hun wensen en behoeftes. Er verandert dus niets en de klanten kunnen blijven genieten van de voordelen van Online. Ze kunnen van ons hetzelfde blijven verwachten en zelfs nog wat meer.

De pakketten blijven ongewijzigd, net als de tarieven. In 2012 was T-Mobile Online de meest populaire internet provider van deze website, mede geholpen door de scherpe prijsstellingen en interessante acties.

Naar de website van Online.nl ╗