In de laatste maandelijkse terugblik van 2012 kijken we terug naar de maand december voor een nieuwe top3 internet providers, samengesteld aan de hand van de wensen en interesses van andere bezoekers op deze website.

Op de eerste plaats is T-Mobile Online geŽindigd. deze eerste plaats is mede te danken aan een momenteel zeer gewilde actie. Na de eerder geÔntroduceerde en succesvolle actie met een gratis Samsung Galaxy Tab 2 bij het Internet + Bellen abonnement, ontvangt u deze razendpopulaire tablet nu ook bij het Internet + Bellen + Digitale Televisie pakket.

De tweede plaats wordt bezet door Telfort. Telfort, winnaar van de Gouden Loekie 2012, bezet na de eerste plaats in de top 3 van november wederom een plaats in de top3.

De Top3 wordt gecompleteerd door Tele2. Bij Tele2 ontvangt u het Alles-in-1 pakket gedurende het eerste half jaar voor slechts 15 Euro per maand, oftewel een korting van 27,50. mede door deze scherpe prijsstelling heeft Tele2 wederom een plaats in de top3 weten te bemachtigen.