Steeds meer aanbieders bieden de mogelijkheid om op andere apparaten televisie te kijken. Zo heeft UPC het onlangs ge´ntroduceerde Horizon en zijn er bij Ziggo, KPN en Telfort ook mogelijkheden om op uw tablet computer (zoals de iPad) of op uw laptop draadloos televisie te kijken.

De voordelen van deze techniek zijn groot. Tot voor kort was het, figuurlijk gezegd, een strijd om de afstandsbediening om te bepalen wat er thuis gekeken wordt. Maar met deze nieuwe technologie is het mogelijk om ook op de laptop of iPad (en andere tablets) televisie te kijken, waardoor deze strijd in principe niet meer gevoerd hoeft te worden. Maar u kunt ook televisie kijken op plekken waar u geen televisie heeft: u bent dus niet meer afhankelijk van de plek waar de televisie staat; u kijkt via uw draadloze internetverbinding.

Vooralsnog is deze functie bij T-Mobile Online niet mogelijk. Daartegenover staat wel dat u bij T-Mobile Online juist wel een tablet computer cadeau wanneer u overstapt naar het Internet + Bellen of het Internet + Bellen + Digitale televisie pakket.