December is aangebroken, tijd voor een terugblik op de vorige maand en een nieuwe top 3 internet providers. Ditmaal kijken we terug naar november.

Op de eerste plaats is Telfort geŽindigd. Telfort is hard bezig om de naamsbekendheid uit te breiden. Op televisie zijn veel commercials te zien. Maar ook het aanbod is voor velen interessant. Een Alles-in-1 pakket met een scherp tarief is wat in deze dure tijden veel bezoekers aanspreekt. Het Alles-in-1 pakket, met interactieve TV op twee televisies, + internet + bellen bestelt u bij Telfort al voor 38,50 per maand.

Na twee maanden op de eerste plaats te hebben gestaan, moet T-Mobile Online het doen met een trede lager. Onlangs introduceerde T-Mobile Online een nieuwe actie waarbij u een gratis Galaxy Tab 2 krijgt, bij het Internet + Bellen abonnement. Daarbij is T-Mobile Online een echte prijsvechter en zijn zij momenteel een van de goedkoopste intenet aanbieders van Nederland.

De derde plaats wordt bezet door UPC. Net als T-Mobile heeft UPC ingezet op een scherpe prijs. Voor het Voordeelpakket 30 Mb en het Voordeelpakket 60 Mb betaalt u nu de eerste zes maanden slechts Ä 24,50 per maand. Dat heeft de bezoekers van deze website aangesproken, met een plek in de top 3 als resultaat.