Onlangs startte T-Mobile online een nieuwe actie waarbij u een gratis Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) WiFi ontvangt bij het overstappen naar het Internet + Bellen abonnement van T-Mobile Online. Deze actie is nu uitgebreid: u ontvangt nu de Galaxy Tab ˇˇk wanneer u het Alles-in-1 pakket bestelt!

De actie met het Internet + Bellen abonnement is vorige maand ge´ntroduceerd en na een ongekend succes is de actie nu uitgebreid naar het Alles-in-1 pakket van T-Mobile Online. De Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) WiFi is een enorm populaire tablet en geldt als een van de voornaamste tegenhangers van de Apple iPad. De lichtgewicht tablet heeft een 7 inch scherm en draait op Android 4.0. Met duizenden apps die in de Play Store verkrijgbaar zijn biedt het apparaat enorm veel mogelijkheden.

Het Alles-in-1 pakket van T-Mobile bestaat uit Digitale TV, razendsnel internet en voordelig bellen via de vaste telefoon, voor een vaste lage prijs van Ç 37,50 per maand. Het internet abonnement heeft een snelheid tot 20 Mb/s. Hiervoor krijgt u een gratis draadloos modem t.w.v. Ç 99,95. Met telefonie van T-Mobile Online belt u voordelig naar vaste en mobiele nummers in Nederland. De digitale televisie ontvangt u de 49 meest populaire radio- en tv-zenders in digitale kwaliteit. Daarbij ontvangt u tevens (optioneel) Eredivisie Live de eerste 2 maanden gratis.

Deze "internet met cadeau" aanbieding is slechts tijdelijk verkrijgbaar. Lees alles over deze actie ╗