November is alweer aangebroken, dus is het tijd voor de maandelijkse terugblik op de meest populaire internetproviders van de voorgaande maand. Ditmaal uiteraard met een terugblik op oktober.

Onderstaande top3 is samengesteld aan de hand van interesses en keuzes van andere bezoekers van deze website. De top3 internet providers van oktober 2012 is als volgt:

Op de eerste plaats vinden we, net als vorige maand, T-Mobile Online. Het is heel aannemelijk dat een scherpe prijs erg belangrijk is. In de verschillende overzichten met goedkoop internet, ook eventueel aangevuld met televisie en/of telefonie, staat T-Mobile Online hoog in de lijst. Daarnaast heeft T-Mobile Online ook een nieuwe actie gelanceerd, waarbij u bij Internet, Bellen en Digitale TV tot eind juni volgend jaar gratis Eredivisie Live Go krijgt. Hiermee kijkt u alle wedstrijden, doelpunten, samenvattingen en achtergrondreportages op uw tablet, computer of smartphone.

Het beeld van een goedkoop aanbod vertaalt zich ook terug in de tweede stek in deze top2. De tweede plaats wordt namelijk bezet door Tele2, dat onlangs een prijsoffensief is begonnen. Zo betaalt u bij Tele2 voor een abonnement met alleen internet het eerste jaar slechts 7,50 per maand. Samen met T-Mobile steekt Tele2 qua prijs met kop en schouders boven andere aanbieders uit, met ditmaal een tweede plaats in deze top3 als gevolg.

Best of the rest en met wederom een vermelding in de top3 is Telfort. Ook Telfort zet in op prijs, met een 3-in-1 pakket voor slechts 34,50 per maand, waarbij een monteur het pakket gratis voor u installeert.