In de maand juli stappen over het algemeen minder mensen over naar een nieuwe internet provider. Velen zijn op vakantie en het mooie weer buiten zorgt ervoor dat er minder mensen achter hun computer zitten. Maar kan het ook in deze periode zeer interessant zijn om het aanbod van verschillende internet providers te vergelijken. Veel aanbieders hebben acties waar veel voordeel bij te behalen valt.

Ook deze maand is er wederom een nieuwe top3 samengesteld, gebaseerd op de interesses en keuzes van andere bezoekers van deze website. De top 3 internet providers van juli 2012 is als volgt:

Net als onder andere de maand juni, wordt de eerste plaats bezet door T-Mobile Online. Heel populair is het pakket Snel Internet tot 20 Mb/s. Dit is een internetpakket geschikt voor de meest gangbare toepassingen en ook nog eens laag geprijsd. Tijdens het eerste jaar betaalt u slechts 9,50 per maand.

Tele2 bezet de tweede plaats. Populair bij Tele2 is het Televisie, Internet en Bellen pakket. Tijdens de Summer Sale die nu van start is gegaan, betaalt u de eerste 6 maanden 20 Euro per maand, een korting van maarliefst 50%.

De hekkensluiter van deze Top3 is KPN. KPN heeft een Goeie Deal actie, waarvoor u voor het Alles-in-één Standaardpakket de eerste 3 maanden 35 Euro betaalt. Dit is een voordeel van 21 Euro per maand. Daarbij betaalt u geen verzend- en activatiekosten t.w.v. 35 Euro wanneer u online bestelt en krijgt u tevens Spotify Premium gratis bij uw abonnement. Hiermee heeft u overal en altijd direct toegang tot een uitgebreide muziekbibliotheek met miljoenen nummers in alle genres.