Van vrijdagmiddag 12:00 tot dinsdagmiddag 12:00 uur is er weer de Online Weekend Deal van KPN. Dit betekent extra korting op populaire producten en diensten. Dit weekend kunt u profiteren van extra korting op het Alles-in-één pakket.

Tijdens deze actie ontvangt u namelijk het Alles-in-één pakket gedurende de eerste 3 maanden met 15 Euro per maand korting en wordt het pakket gratis door een monteur geïnstalleerd.

KPN biedt een 3-in-1 pakket al vanaf 46 Euro per maand aan. Het betreft hier dan het zogenaamde Instap pakket, waarmee u een 8 Mb/s downloadsnelheid heeft. De eerste drie maanden kost dit pakket met de Online Weekend Deal slechts € 31 per maand.

Snellere verbindingen zijn ook beschikbaar. Het standaardpakket heeft een downloadsnelheid van 40 Mb/s en het Premium pakket zelfs 80 Mb/s. de bijbehorende prijzen zijn respectievelijk 56 en 66 Euro, en met de Online Weekend Deal respectievelijk 41 en 51 Euro gedurende de eerste 3 maanden.

Bijkomend pluspunt van het Standaard en Premium pakket is dat u tevens een Spotify Premium abonnement krijgt, ter waarde van 10 Euro per maand. Met Spotify hoeft u geen muziek meer te downloaden en kunt u muziek uitzoeken en afspelen op laptop/pc en mobiele telefoon in een hoge geluidskwaliteit.

Meer over de KPN Weekend Deals »