Ook in maart weer vindt u weer een terugblik op de voorgaande maand met een nieuwe top3 internet providers. Ditmaal de top3 internet providers van februari 2012. Deze lijst wordt samengesteld aan de hand van interesses van bezoekers aan deze site.

Telfort is in februari op de eerste plaats geëindigd. Telfort, gebruik makend van het netwerk van KPN, maakt al enige tijd veel reclame op televisie over hun 3-in-1 pakket, met reclames als “Wie had dat gedacht, van 140 miljoen Euro op de bank naar 1 Euro in de bank” en “Van villawijk naar krantenwijk”. Het werken aan de naamsbekendheid, samen met voordelige pakketten lijkt daarom zijn vruchten af te werpen. Bekijk de pakketten van Telfort »

De tweede stek wordt bezet door T-Mobile Online. Nadat eerder ook een pakket werd geïntroduceerd met een gratis Apple TV, kunt u nu ook extra voordelig een abonnement afsluiten met Snel Internet. Voor dit pakket, met een 20Mb downloadsnelheid, betaalt u nu de eerste 4 maanden slechts 9,50 per maand. Van deze actie hebben veel bezoekers van deze website gebruik gemaakt. Wilt u ook alles van deze actie weten? Klik dan hier »

Een plaatsje gezakt naar de derde plaats in de top 3 is UPC. De Halveerweken actie, waarbij u drie maanden lang 50% korting krijgt, slaat aan, Voor het Alles-in-1 Voordeelpakket met een downloadsnelheid betaalt u nu de eerste drie maanden slechts 24,50 per maand. Meer informatie over de Halveerweken en UPC »