Begin dit jaar zijn er wat wijzigingen geweest in de pakketten van de verschillende internetproviders. Provider-internet.nl blikt †terug op de afgelopen maand met een nieuwe top3 internet providers, samengesteld aan de hand van interesses van de bezoekers van deze website.

Op de eerste plaats is Online geŽindigd. Online heeft in januari diverse nieuwe acties gelanceerd, waaronder een gratis Apple TV bij het overstappen naar een nieuw abonnement.

De tweede stek wordt bezet door UPC. Het Alles-in-1 pakket is altijd al vrij populair geweest en in januari heeft dit geleid tot de tweede stek in de maandelijkse top 3. Begin februari is UPC gestart met de Halveerweken.

Hekkensluiter in de top 3 is Tele2. Ook Tele2 trapte het nieuwe jaar af met een nieuwe aanbieding, en wel een heel scherp geprijsde. Met de 3-in-1 Winterdeal betaalt u het eerste half jaar betaalt u de helft van de normale prijs. Plķs ontvangt u gratis 50 Euro filmtegoed, om thuis op de bank te genieten van de beste topfilms uit de Tele2 Videotheek.