Wie is de beste internet provider van 2011 geworden? Bekijk het overzicht met de top5 internet providers van 2011, samengesteld aan de hand van interesses van bezoekers op de website provider-internet.nl.

Een top 5 lijst met beste internet providers kan op diverse manieren worden bepaald en samengesteld. Bijvoorbeeld naar de aangeboden downloadsnelheid, kwaliteit van de klantenservice, prijsniveau, hoeveelheid storingen (liever gezegd het ontbreken daarvan) of het al dan niet hebben van interessante acties en aanbiedingen.

Vrijwel iedere maand vindt u op provider-internet.nl een overzicht met de populairste internetproviders van de maand ervoor. In deze overzichten wordt gekeken waarnaar andere bezoekers zich met name op gericht en georiŽnteerd hebben. Hun keuzes en interesses bepalen de top 3. Aan de hand van deze gegevens van het gehele jaar is een top5 met aanbieders samengesteld.

Dit overzicht dan ook is een graadmeter welke providers een goed aanbod hebben, goede acties en/of een interessante prijsstelling. Kortom, providers waarnaar mensen zich naar oriŽnteren wanneer zij over willen stappen.

De uitslag van 2011:
1. T-Mobile Online
2. Tele2
3. Telfort
4. UPC
5. Scarlet