In de maandelijkse terugblik op de voorgaande maand, ook ditmaal weer een top 3 internet providers. In de bericht blikken we terug op de top 3 internet providers van oktober.

1: Online
Wederom op plaats 1, net als in september, vinden we Online. Online heet tegenwoordig T-Mobile Online en plukt de vruchten van de naamsbekendheid van T-Mobile. Deze naamswijziging heeft in september heeft plaatsgevonden. Gecombineerd met scherpe aanbiedingen, maakt Online wederom tot een van de providers die het meest in de belangstelling heeft gestaan.

2: Tele2
Tele2 bezet de tweede plaats. Mede verklaard vanwege relatief lage tarieven en acties, was Tele2 vrij populair. Momenteel is bij Tele2 de Herfst Sale bezig; een periode met extra korting op diverse pakketten.

3: Ziggo
Op de derde plaats is Ziggo geŽindigd; de grootste kabel internet aanbieder van Nederland. Hoewel Ziggo geen acties had, heeft Ziggo een grote naamsbekendheid en bedient ruim drie miljoen huishoudens van tenminste ťťn van de diensten digitale televisie, breedband internet en telefonie.