Canal Digitaal heeft een nieuwe actie. Stapt u nu over naar een Alles-in-1 pakket, ontvangt u 150 Euro retour op uw rekening. Daarbij ontvangt u alle televisiezenders gedurende de eerste maand gratis en profiteert u van gratis installatie door een monteur. En natuurlijk kunt u binnen het alles-in-1 pakket razendsnel internetten met een downloadsnelheid van 20 Mb en voordelig bellen.

CanalDigitaal zendt niet uit via de kabel of Digitenne, maar via de satelliet. Hierdoor is CanalDigitaal in heel Nederland te ontvangen met een kleine schotelantenne. Enige voorwaarde is dat de abonnee vrij zicht dient te hebben op het zuiden, voor het ontvangen van het satellietsignaal.

CanalDigitaal biedt 4 verschillende Alles-in-1 paketten: Basis, Familie, Entertainment en Top. Deze pakketten verschillen onderling in het verkrijgbare zenderpakket. Het goedkoopste pakket is Alles-in-1 Basis, waarbij al 250 televisiezenders inbegrepen zijn. Voor dit pakket betaalt u 39,95 per maand. 5 Euro duurder dan het Basis pakket, is het Familie pakket. Ten opzichte van het Basis pakket, heeft u 30 zenders meer, en 27 i.p.v. 17 HD-zenders. Het Entertainment pakket kost 54,95 en is nog iets uitgebreider, met onder andere ook Sport1. Met 72,50 is het Top pakket het duurste, maar ook meest complete pakket. Hiermee heeft u de beschikking over meer dan 300 televisiezenders, Film1, Sport1 en 34 HD-zenders.

Dit is een exclusieve actie, die via enkele partners van Canal Digitaal gepromoot wordt. Deze actie vindt u niet direct op de website van Canal. Profiteren van dit voordeel kan alleen wanneer u via onderstaande links de website van Canal Digitaal bezoekt. U belandt dan op een speciale actiepagina op de website van Canal Digitaal, waar u uw overstap kunt regelen.

Meer informatie en bestellen:
Alles in 1 Basis ╗
Alles in 1 Familie ╗
Alles in 1 Entertainment ╗
Alles in 1 Top ╗