De vraag is niet óf u overstapt. Maar wanneer. Althans, als we UPC mogen geloven. UPC heeft momenteel een grote televisiecampagne met extra voordeel wanneer u nu overstapt.

De Overstapdagen van UPC zijn al enige tijd bezig, maar het voordeel is er niet minder om. Met de Alles-in-1 pakketten van UPC geniet u van een scherp beeld, veel televisiezenders én snel internet met een snelheid van wel 50Mb. Bovendien belt u ook nog eens voordelig.

Met de digitale televisie kunt u in perfecte digitale kwaliteit televisie kijken en heeft u toegang tot UPC On Demand, Programma Gemist van vandaag en gisteren en programmagids op uw televisie. Bovendien heeft u met kabeltelevisie eveneens analoge televisie in het hele huis.

UPC heeft tevens een gratis overstapservice waarin zij de opzegging bij de oude provider voor u verzorgen. De installatie kan, indien gewenst, gratis worden verzorgd door een monteur.

Tijdens de UPC Overstapdagen kunt u profiteren van extra voordeel. Zo betaalt u voor het Alles-in-1 pakket geen 49 Euro, maar slechts 39 Euro, het eerste half jaar lang!

Lees alles over de Overstapdagen van UPC »

Bekijk alle pakketten van UPC »