Scarlet Internet heeft een nieuwe televisiecampagne gelanceerd. Met als thema "Als gezin wordt je al genoeg gepakt" laat Scarlet een gezin van 5 personen zien, dat er onderweg tijdens de vakantie achter komt dat maar 4 personen op de boot mee kunnen. En kind op de kade moet toekijken hoe de rest van het gezien met de boot naar hun bestemming vertrekt.

Scarlet wil in deze campagne laten zien dat het gemakkelijker en voordeliger kan. Met het Scarlet Family pakket als bewijs ervan. Het Scarlet Family pakket is namelijk een compleet pakket, met 20 Mb/s internet, goedkope telefonie, digitale televisie en, momenteel als enige provider in Nederland, inclusief een mobiele SIM kaart.

Het hele pakket kost slechts 29,95 per maand en is qua vast maandtarief daarmee momenteel de goedkoopste aanbieder van internet, telefonie en internet (en waarbij dan ook mobiele aansluiting bij inbegrepen is). Daarbij ontvangt u nu tijdelijk de eerste maand gratis! Daarnaast biedt Scarlet in dit pakket een week gratis Eredivisie live.

Meer informatie over Scarlet Family