Mobiel internet wordt steeds belangrijker voor ons. Handig op vakantie, maar ook onderweg, in de trein of in de bus, op school, noem maar op. Online speelt hierop in en komt met een nieuw abonnement. Dit pakket biedt een combinatie van vast internet thuis pls mobiel internet voor onderweg. Dit samen met een extra voordelige tablet pc voor slechts € 34,00 per maand.

Online biedt hierbij de keuze uit drie verschillende tablet pcs. Spraakmaker in de selectie is de net nieuw verschenen Samsung Galaxy Tab 10.1. Deze tablet is een van de beste alternatieve tablet pcs ten opzichte van de Apple iPad. De Samsung heeft een mooi design, is licht van gewicht, maar met uitstekende prestaties.

De tweede optie die Online aanbiedt is de Acer Iconia A501. Deze tablet heeft een processor van Nvidia en heeft een sterke grafische module.

Tenslotte kunt u ook kiezen voor de Huawei Ideos S7. Deze Android tablet is met 7 kleiner van formaat dan de Samsung en Acer. Daarentegen kost deze tablet slechts 19,95.

De vaste internet aansluiting omvat een supersnelle 20Mb/s verbinding. U krijgt een draadloos modem, 4 e-mailboxen, een gratis virus- en spamfilter en u kunt 1Gb online opslaan. Ook betaalt u geen aansluitkosten voor dit pakket, wat een besparing van 77,50 betekent.

Bekijk de aanbieding op de website van Online