Juli is doorgaans een minder populaire maand om van internetprovider over te stappen. Veel mensen zijn op vakantie geweest, hoewel internet op vakantie tegenwoordig ook de normaalste zaak van de wereld is. Zeker wanneer je met het wisselvallige weer op de camping de weersvoorspellingen en –verwachtingen wilt bekijken. Desondanks zijn er toch veel mensen overgestapt en vindt u ook nu weer een top3 met internet providers van de voorgaande maand, gebaseerd op de interesses en keuzes van andere bezoekers van deze website.

Net als in juni, is ook in juli Telfort op de eerste plaats geëindigd. Via onze partner ADSLwinkel.nll is het mogelijk om bij Telfort met bijna € 7,50 extra voordeel een Telfort Internet Plus abonnement af te sluiten, waarbij u tevens een jaar lang gratis PC veiligheid Totaal ontvangt.

Op de tweede plaats vinden we Online. Online heeft regelmatig scherp geprijsde kortingsacties en heeft momenteel als een van de weinige providers ook een actie waarbij u 2 maanden gratis Eredivisie Live ontvangt.

De top3 wordt gecompleteerd door Ziggo. Hoewel Ziggo geen echte prijsvechter is zoals sommige andere aanbieders, is het een erg sterk merk met een hoge naamsbekendheid. Het feit dat Ziggo de grootste kabelaanbieder van Nederland is, is mede een van de redenen waarom mensen zich ook op Ziggo oriënteren.