Al twee maanden op rij (juni en juli) is Telfort de meest populaire internet aanbieder op de website provider-internet.nl. Dit komt mede doordat Telfort een van de goedkoopste internet providers van Nederland is…

Telfort biedt 3 internet pakketten aan, die u met digitale televisie en telefonie uit kunt breiden. Het eenvoudigste pakket is Telfort Internet Basis. Dit pakket biedt een downloadsnelheid van 8 Mb en heeft een prijs van 19,95 per maand. Met een downloadsnelheid van 20 Mb is Telfort Internet Plus het pakket dat hierna volgt, met een tarief van 34,90. het snelste abonnement dat Telfort momenteel aanbiedt is Telfort Internet Max. De aangeboden downloadsnelheid van 40 Mb is daarmee tevens een van de snelste internet abonnementen die momenteel in Nederland verkrijgbaar zijn.

Via onze partner ADSLwinkel.nl is het mogelijk om bij Telfort met bijna € 7,50 extra voordeel een Telfort Internet Plus abonnement af te sluiten, waarbij u tevens een jaar lang gratis PC veiligheid Totaal ontvangt.

Pc-beveiliging totaal, door F-Secure, is een compleet beveiligingspakket dat op 2 pc's of laptops geïnstalleerd kan worden. Met dit pakket heeft u ouderlijk toezicht, waarbij u kunt bepalen wat de kinderen mogen zien. Daarnaast biedt het pakket een antivirus, antispam, antispyware, een firewall en browsing protection. Het installeren en gebruik van dit pakket is erg eenvoudig en wordt automatisch geüpdate, zodat u altijd een actueel beveiligingspakket heeft.

Dit beveiligingspakket van Telfort is alleen beschikbaar wanneer u een internet abonnement van Telfort heeft. Bestelt u uw Internet Plus abonnement via ADSLwinkel, is het pakket het eerste jaar gratis. Daarna betaalt u € 3,95 voor dit pakket.

Bekijk alle pakketten van Telfort »